Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň,vedel by mi niekto povedať,čo znamenajú tieto schématické značky?
Je to možné. Mají stejné pouzdro, ale červený puntík.
Vyfoť celý princip ovladače. Tam jsou světlovodná plexiskla?
Ty brďo, tak to je slušnej šmejd.
Jsou ta plexi čistá? Nejsou uvnitř chomáčky prachu?
Vyzařují ty IR led nějaké světlo, když se koukneš přes kameru foťáku třeba mobilem?
Bolo to perfekne čisté,cez kameru nič nesvieti,no na internete som našiel info,že ak je vyššia vlnová dĺžka okolo 1000 tyýc jednotiek,tak sa to nezobrazí. A ak je potrebné vyššie napätie ako 3 V,tak to cez multimeter asi ani nezistím. Neviem,či sú tie diody prijímacie alebo vysielacie a podľa podpory Miele si mám objednať novú dosku za cca 400 €.
Malo by ísť,určité činnosti práčka spustila,tá jedna Zakružkovaná na doske ako KO vyzerá ako spálena,tak sa program zastaví.
Podľa toho, že na progrmátore sú diery po celom obvode najväčšej sústredenej kružnice, bude podľa mňa vysielacia tá, ktorú ste zakrúžkovali ako KO, pretože je najďalej od okrúhlej diery v DPS. Zbytok budú prijímače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.