Nejste přihlášen/a.
koupil jsem si DVD rekordér Panasonic, na který často nahrávám. Problém je v listování v nahraných titulech, kterých je na každé stránce jen 7. Pokud mám 50 nahraných stránek a potřebuji se dostat třeba na stránku 5 musím klapat po jedné, což je jednak otravné, jednak to asi neprospívá ovladači. Neví někdo, jak rychleji listovat ve stránkách?
Strana 31... návod pro DMR-EX88 a DMR-EX78. Když dáte váš typ, možná někdo pomůže ve větším rozsahu...
díky za snahu, je to moje blbost, že jsem nenapsal typ - je to rok staré DMR UBC 7080, jednotlivé stránky nejsou číslovány přímo, jak to bylo u starších typů v levém sloupci, pouze v pravém dolním rohu vidím, že jsem na straně třeba 5 ze 40, ale s tímto údajem se nedá hýbat, na ovladači musím klamat po jedné straně nahoru nebo dolů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.