Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílé fleky na display

Od: lada5 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám telefon značky Blackview BV7000 Pro v některém místě se mi udělaly bílé fleky na display, nevíte co to je? Vyfotit bych to musel jedině jiným telefonem, abych vám mohl fotku ukázat.
Je to vhodné reklamovat nebo se to může zhoršova. Ptám se proto, že mi to zase tolik nevadí, ale mám poslední měsíc záruky a musel bych si všechny věci z telefonu zálohovat a pak bych byl asi 30dní bez telefonu a dotykový náhradní nemám.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Příčin může být více, od vadných pixelů přes HW závadu displaye až po bublinky pod ochrannou fólií (pokud tam je), Jak jsou velké ty fleky? Chtělo by to fotku.

lada5
hodnocení

Dobrý den,
přikládám fotku jak vypadají bílé fleky uprostřed na tom display.
Co může být špatně?
Děkuji
Bílé fleky na display
pepeek
Příčin může být víc každopádně já měl hodně podobný problém až na to že já měl jen takovej malej světlejši flíček. Vyměnili mi display v rámci záruky. Ten Váš bych také určitě reklamoval.
lada5
hodnocení

Zvažuji jestli reklamovat nebo ne.
Budu muset být 30dní na obyčejném tlačítkovém tekefonu.
Je dobré si asi vše zálohovat a telefon dát do továrního nastavení aby se mi nehrabali v soukromých věcech?
lada5
Dobrý den,
telefon jsem vyrekkamoval, nafoukla se baterie a tlačila na display, problém vyřešen výměnou baterie v telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]