Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač na satelit UPC

Od: verna03* odpovědí: 4 změna:

Prosím vás nevíte někdo kde sehnat ovladač? UPC mi ho nabídlo za 600kč. to mi přil¨jde dost. Malý syn mi ho pěkně rozebral tedy vybral baterie víčko někam ztratil aperka jsou tam na heslo *smich*.Pořád honím baterky pod sedačkou.

Nedá se pořídit nějaký univrerzální? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Stejně si myslím, že těch 600 korun ke řádově cena každého podobného krámu. Ale pokud jediný problém je v tom, že není íčko a vypadávají baterky, tak buch to možná řešil tak, že bych ty baterky překryl kartonem (nebo vydtřiženým obdélníčkem z krabičky od polárkového dortu, například, prostě co dům dá) a přelepil izolepu, aby to drželo. :)

juvla*

Přidávám se, přesně tak bych to řešil taky.

jirbar*
hodnocení

0x

Již jednou jsem psal, že pro některé by to chtělo návod jak klást otázky. Co to je UPC to snad je provider. Asi by to chtělo uvést konkrétní název a a typové číslo ovladačem ovládaného přístroje.

tomastm
hodnocení

0x

Pokud máte zájem tak za 200kč prodávám originální ovladač k satelitnímu přijímači UPC Philips.Na ovladači je jen nápis UPC Direct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]