Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v práci jsem dostal nový mobil Samsun Gaaxy M21. Po zkjušenosti s minulým dotykovým mobilem vím, že na něj potřebuji ochranný obal, pravděpodobně dopředu nějaké sklo a do zadu gumu. Nevíte někdo, jak se od sebe tyto obaly liší, na co si dát pozor a jaký typ vybrat? Děkuji.
Dobrý den, já u mobilu vždy upřednostňuji zadní kryt silikonový (tedy ohebný a ne plastový) a na displej nalepím tvrzené sklo. Mobil je tak chráněný a přitom není potřeba jej vytahovat z obalu, abych se podívala na displej. Pokud máte zájem, mám doma 2 uplně nové zadní obaly/kryty silikonové na Samsung Galaxy M21. Původně jsem tento typ mobilu měla dostat v práci, ale nakonec jsem dostala jiný a zakoupené obaly mi zůstaly nevyužité (viz foto). Ráda Vám je dám (třeba výměnou za lahvinku vína). Jinak je neupotřebím. Kdyžtak napište na e-mail s.zezulova@gmail.com.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.