Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení CANON G7X s pc přes WiFi

Od: jarmar® odpovědí: 3 změna:

Vlastním uvedený typ fotoaparátu, mám k němu kompletní manuál v češtině a přes všechny pokusy se mi nedaří pomocí WiFi propoji foťák a pc, abych mohl přenášet snímky. Při spuštění propojení foťák vypíše název WiFi a pak začne hledat zařízení. Výsledek je "Zařízení nebylo nalezeno". Co dělám blbě?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a máš fotak přidán do PC jako zařízení

hodnocení

Foťák do zařízení přidán není, ani přes WiFi a ani přes Bluethooth. Přes nějaký pokus se mi tam nepodařilo zařízení přidat. V současné době jsem s tím nic nezkoušel, jsem v izolaci s COVID-19.

hodnocení

0x

Máte v PC software CameraWindow? Až pak se lze připojit pomocí wifi...pokud anglicky nehovoříte, dejte si překlad stránek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]