Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se na mobilu přepíná obrazovka?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

Chtěla jsem si nahrát aplkaci Lidl plus. Dostala jsem se až tam, kde píší do pár inut obdržíte kód. Kod ale přišel jako smska do zpráv a tak jsem aplikaci Lidla opustila. Prý když se to tam objeví, tak mám přepnout obrazovku do zpráv a pak zase jít zpět na aplikaci, ale jak? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

2x

Prece ten dvojity ctverecek vlevo dole Vam ukaze nahled vsech otevrenych aplikaci, toho zavrit vse si nevsimejte a narolujte si to co potrebujete zrovna videt.

Nejspis jste to uz vyresila, ale ja stejne nechapu co lidi nuti, aby poskytovali pri nakupech obchodnikum sve udaje, jako jmeno a prijmeni, bydliste, telefon a email. Za tu mrzkou slevu na zbozi, ktere mnohdy ani nepotrebujete davate obchodnikum naprosty prehled o tom, co, kdy, za kolik a kde jste nakupovala. Celou vasi historii chovani v obchodech, navzdy. Nebo myslite, ze takovou aplikaci na "slevu", jejiz vyvoj a provozovani stoji nemalo penez vam nekdo da opravdu jenom kvuli vasemu dobru. Cha, Cha. No pokud vam to nevadi, smele do toho, oni si sve ovecky najdou.

hodnocení

To už je přece naprosto jedno, stejně vás všudeš sledují, i tady. Vždyť když si chcete najít nějakou informaci, tak vám to nabídne odsouhlasení a když nesouhlasíte, tak se na řadu webů nedostanete. Na každém rohu kamera a i na pc, pokud sí nepřelepíte okénko kamery, tal vás taky sledují. Nemluvě o operátorech, kteří si vyměňují a dávaj dále adresy. Ostatně já žiju poctivě, nekradu, nesleduju orno a je mi naprosto fuk, co si o mně kdo najde.

nickys

No s tou kamerkou v notasu jste to opravdu prehnala. Pokud nemate zavirovano, tak Vas opravdu nikdo sledovat nemuze.

S cookies mate pravdu, ale chtela nekdy nejaka cookie Vase jmeno, telefon, adresu?

Jinak souhlasim, ale kdyz vite alespon trochu, jak ty technologie funguji, lze se tomu castecne vyhnout, a ne jit tomu naproti s Lidlem.

hop®
hodnocení

1x

U různých mobilů jsou různé způsoby. Já třeba stisknu čtvereček, který mám dole na obrazovce a tím se zobrazí všechny spuštěné aplikace. Dotykem pak vyberu tu, kterou chci mít viditelnou...

hodnocení

Tak nevím, stříška mi nabízí upravit domovskou stránku, přerovnat aplikace a čvereček zavřít vše, ale ja se potřebuji přeponout do zpráv a ne do aplikaci

hop®

@aja1946: Ale vždyť Zprávy jsou jen jednou z dalších aplikací! Můžete se přepnout na domovskou stránku a Zprávy otevřít, přečíst si kód a potom se opět přepnout do aplikace Lidl...
Možná, že kdybyste stále netajila typ svého telefonu, rady by byly přesnější - takhle můžeme jen obecně tipovat...

hodnocení

Netajím Samsung Galaxy J5 ale fakt mi to nejde

hodnocení

0x

Podržet tlačítko na vypnutí aplikace, někde to je čtvereček. Já tam mám takovou nízkou stříšku. Uprostřed pod displejem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]