Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň. Potrebujem zohnať spínacie relé alebo určiť jeho náhradu. Relé má len spínací kontakt a musí mať zaťaženie min 10 A,je do mikrovlnky a spína prívod do hlavného trafa. Je na dosku plošných spojov. 5A relé som našiel. Viac z foto obalu relé.
Tieto som našiel,no majú len 5 A.
Ak sa takto pytas, radsej sa v tom nehrab, mikrovlnka je velmi nebezpecna vec, tam ked das na zle miesto multimeter, prerazi ti izolaciu a mas uraz. Preco nieco strihat? Ved treba objednat rele rovnakeho typu a nie bastlit kdejako nahradu.
Čo má má zabiť na odpojenej doske plošných spojov? Ak by odpoveď korešpondovala so schématickou značkou tak sa nebudem pýtať,čo z ostatnými kontaktmi. Ja mám na doske zapajkované len štyri vývody,dva na cievku a dva na spínanie kontaktov, Žiadné prepínanicie kontakty.
Nabity VN kondenzator napriklad ... aspon vidis, ako podcenujes rizika
Vypnuty neznamena bezpecny, ak su tam prvky schopne akumulovat energiu.
Zde máte 24VDC...dejte pohled zespodu na vývody...vybereme patřičný typ, aby seděl do původních otvorů
Nemám ho ešte vonku,ten posledný odkaz by to malo byť ono,len tam chýba to H v označení ktoré by malo znamenať niejaku ochranu cievky,nebude vadiť niejakemu rušeniu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.