Vážení, mám problém se zapojením a nahráváním na videorekordér. Mám k dispozici následující techniku: digitální televize LCD , normální analogovou televizi, set-top-box, videorekordér a scart kabel. V obchodě mi bylo řečeno, že z digitální televize není možné nahrávat na video. Vím ale od známých, že je nahrávání možné z normální televize přes set-top-box, ale nevím, jak mám přístroje propojit, a jak při nahrávání postupovat ( co zapnout napřed, co posléze, atd. ). Doufám, že se najde nějaký fundovaný rádce a poradí, za což mu předem děkuji. Sanka
Kabel od antény do STB a z STB do videa Scartem pokud má video 2x scart tak do televize (CRT) z videa taky scartem . zapnout STB a pak video. při nahrávání TV nemusí být zapnutá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.