Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roland JUNO 160

Od: trepik* odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer,
vyklízím pozůstalost po otci a narazil jsem na pár "historických"audio kousků. Mezi nimi i syntezátor Roland JUNO 106. Potřeboval bych zjistit jejich cenu,ale nevím, kam se v dnešní době obrátit ... Poradíte mi někdo, na koho se obrátit v okolí Plzně? Případně nějaký alespoň hrubý nástřel, jakou můžou mít hodnotu?
Předem díky.
doplněno 28.01.21 18:29: Teď jsem si všiml, že jsem do předmětů otázky napsal JUNO 160. Správně je to opravdu 106. ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na stavu. Na Ebay jsou k vidění v přepočtu za 30-50 tisíc, plně funkční a v dobrém stavu.

ebay.com/...

trepik*
hodnocení

Děkuji za odpověď.Také jsem koukal, ale nechtělo se mi věřit,že by měly takovou cenu... Zítra se k nim opět dostanu, tak sem přidám i foto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]