Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Opět jsem zde o radu. Na Windows 10 si nevím poradit se změnou zobrazení položek. Zobrazují se pouze jako ikony,ale já bych je potřeboval zpět jako miniatury obrázků. Zobrazují se pouze složky v AVI,WMV,nezobrazují se složky v mp4. Můžete poradit? Už jsem asi za dva dny vyčerpal všechny pokusy...)) Děkuji předem.
A ty soubory co neukazují obrázek jsou také videa nebo jenom zvukové nahrávky? Co se stane, když na ně poklepáte, vidíte film nebo jen černou obrazovku?
Jde o videosoubory. Poklepáním jdou normálně spustit.Jenže práce s nimi (je jich mnoho) vyžaduje zobrazení.
Tak nevím, ještě bych zkusil video, které ukazuje jen ten kužel VLC znovu asociovat. Přes pravé přes pravé tl. myši Otevřít v programu - Zvolit jinou aplikaci. Tady bych napřed zvolil Windows Media Player a zaškrtnul K otevírání souborů vždycky používat - OK. A pak bych tuto akci zopakoval, ale vybral zase VLC. Když ani to nepomůže, tak to neřešte, o nic přece nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.