Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna zobrazení položek

Od: aaron* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Opět jsem zde o radu. Na Windows 10 si nevím poradit se změnou zobrazení položek. Zobrazují se pouze jako ikony,ale já bych je potřeboval zpět jako miniatury obrázků. Zobrazují se pouze složky v AVI,WMV,nezobrazují se složky v mp4. Můžete poradit? Už jsem asi za dva dny vyčerpal všechny pokusy...)) Děkuji předem.

Změna zobrazení položek

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží také jakou aplikaci (program), používáte jako výchozí, pro daný formát. Pak se může zobrazit ikona té aplikace.

aaron*
hodnocení

Používám VLC. Ale nemohu najít příslušné nastavení. Na Vistě to šlo snadno.

hodnocení

0x

Průzkumník - Zobrazení - ikony (velké, malé - dle libosti)

Změna zobrazení položek #2
aaron*
hodnocení

Bohužel,nepovedlo se ani jedno...zobrazení ikon na obrázky nemohu najít.

Když na soubor .mp4 poklepáte, tak se spustí?

aaron*
hodnocení

V mp4 se zobrazí pouze ikona souborů,ne obrázek.

Změna zobrazení položek #3

A ty soubory co neukazují obrázek jsou také videa nebo jenom zvukové nahrávky? Co se stane, když na ně poklepáte, vidíte film nebo jen černou obrazovku?

aaron*
hodnocení

Ano. Soubor spustit jde.

aaron*
hodnocení

Jde o videosoubory. Poklepáním jdou normálně spustit.Jenže práce s nimi (je jich mnoho) vyžaduje zobrazení.

Tak nevím, ještě bych zkusil video, které ukazuje jen ten kužel VLC znovu asociovat. Přes pravé přes pravé tl. myši Otevřít v programu - Zvolit jinou aplikaci. Tady bych napřed zvolil Windows Media Player a zaškrtnul K otevírání souborů vždycky používat - OK. A pak bych tuto akci zopakoval, ale vybral zase VLC. Když ani to nepomůže, tak to neřešte, o nic přece nejde.

aaron*
hodnocení

Děkuji všem za snahu. Problém jsem vyřešil tím,že jsem nainstaloval nový Media player codek pack.Asi se mi to podařilo omylem,ale vyšlo to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]