Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil Xiaomi redmi 9 úložiště ostatni

Od: evicka* odpovědí: 6 změna:
Co obsahuje položka v úložišti ostatní, neustále se zvyšuje kapacita v teto polozce. Telefon má paměť 64 GB a tato položka na již 37 GB, pořád s zvyšuje a nic se do telefonu neinstaluje.Prosim jak ji vyčistit, nebo co s tím
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co byste čistila? Máte 28GB volného místa..

Složka "ostatní" je v podstatě vše (až na vyjímky) co je v úložišti (dohromady interní+SD karta).

evicka*
hodnocení

Děkuji,ale moc jste mi nepomohl.Synové májí stejné telefony a jednomu zabírá položka ostatní 1,3gb a druhému 37gb a volné má 6gb, mají i stejné aplikace

Toto je screen z mého MT (Redmi Note 9Pro).

Je to prakticky ustálená hodnota a příliš se němění.

Kapacity máte dost, nedělejte si s tím hlavu.

U synů to může být ledasčíms, děti dokážou do MT (i PC) nainstalovat zcela neuvěřitelné věci...a aplikace, které si dělají "co chtějí". A nevěřte tomu, že oba mají zcela shodné věci.

Mobil Xiaomi redmi 9 úložiště ostatni
evicka*
hodnocení

Děkuji,snad to bude ok.

kerestapos
hodnocení

0x
I já mám s tímto problém. A není to tak ako popisuje pán. Já mám systémových aplikací 7,5GB. Ostatní 11,5 a vůbec na ně nejde sáhnout a pak mám svojí paměť, ale hrozně málo. Neustále ho musím čistit.
mis
Dobrý den, i my s tím dost bojujeme. Dcera nemá žádné fotky,málo aplikací a úložiště ostatní má 15GB ‍♀
Mobil Xiaomi redmi 9 úložiště ostatni #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]