Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OTG USB jak kopírovat soubory z flashdisku na mobil?

Od: drekjin odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.Mám mobil Sencor 503 verzi androidu 6.0.Mám otg kabel ale nemůžu kopírovat soubory s flashdisku na telefon.Poraďil by mi někdo aby to šlo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
USB OTG
ne
Odsud zbozi.cz/... rozklikněte Všechny parametry a poslední řádek
drekjin
hodnocení

Moc děkuji za odpověď.Jiný způsob,aby to šlo asi nebude že?(Dost by mi to ulehčilo práci)Třeba stáhnout app nebo něco podobného...

hodnocení

3x

Jedině soubory dostat na micro SD kartu a tu pak vložit do telefonu.
Nebo soubory nahrát někam na net a pak stáhnout do mobilu.
Dá se nejjednodušeji použít drive.google.com/...

hodnocení

2x
A co třeba připojit mobil na PC kabelem a přenést potřebné soubory? Běžně to tak řeším...
drekjin
hodnocení

PC mi před týdnem odešel,tak jsem se to pokoušel řešit OTG kabelem,jenže jak jste mi včera dohledal, to neni na muj typ telefonu možné.Budu muset zajít za známým a poprosit ho,jestli by jsem si nemohl u něho přenést soubory
Taky vhodné řešení.. Ať se daří...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]