Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitní karta selhala

Od: sebor® odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás! Máme sat. přijímač Gosat. Posl dobou obrazovka na chvíli zcernala, ale obraz opět naskočil. Dnes, během sledování pořadu obraz zmizel a na TV bylo "karta selhala". Nevíte, co s tím? Ještě, že pozemní vysílání z České Budějovice běží. Děkuji za event. radu! Sebor

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvůj satelitní přijímač i karta už jsou asi hodně staré.

Vůbec nepíšeš jaké programy a od jakého poskytovatele přijímáš ze satelitu. Budu předpokládat, že je to skylink.

Skylink už loni několikrát avizoval, že bude vypínat staré kódování Cryptoworks. No a tak asi dneska to staré kódování vypnul.

Můžeš zkusit zavolat tvému poskytovateli satelitních služeb a zeptat se ho na nějakou radu.

Co já si pamatuju, tak se kdysi dávno měnily karty cryptoworks za karty ICE. Pokud bys měl kartu ICE, tak musíš dokoupit CI-modul Irdeto pro karty Skylink. Pokud máš v satelitním přijímači místo pro vložení CI-modulu, tak by ta karta ještě mohla fungovat.

hodnocení

Ahoj, diky za rychlou reakci! Přikládám 2 fotky, máme multi balíček... Šel jsem teď k TV, abych vyfotil monitor s tou hláškou "karta selhala, a když jsem tam tu kartu zastrcil, tak to začalo normálně jít. Tak se omlouvám a ještě jednou děkuji za odpověď! Sebor

26.01.21 15:41
hodnocení

Satelitní karta selhala

hodnocení

0x

Aj mne sa to bežne stáva,stačí vytiahnuť kartu z modulu a znova ju tam strčiť alebo celý modul s kartou von a nanovo vsunúť. Tiež Skylink.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]