Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizor TOSHIBA

Od: abc odpovědí: 17 změna:

Dobrý večer,

uvažuji o koupi televizoru Toshiba 32LA3B63DG (7.490,- Kč).

Máte, prosím, někdo nějaké zkušenosti s televizory Toshiba? A s případným servisem této značky?

Anebo radíte zvolit značku jinou? U této velikosti úhlopříčky ale chci zůstat.

Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud Vám svými patrametry vyhovuje, kupte. Firma patří mezi dobré výrobce. Zajistí si dodržení výrobní kvality. toshiba-tv.com/...

Mám jejich nejmenší už 11 let na stole a běží bez problémů.

abc
hodnocení

Díky, regine. Teprve až v tvém odkazu jsem se dozvěděl, že tato TV nemá webový prohlížeč o čemž ostatní prodejci cudně mlčí. A také, že nemá interní reproduktor - tomu nerozumím.

Velkou LG mám s interními reproduktory, ale stejně užívám externí repro-bedny. Výsledkem je mnohem kvalitnější zvuk. Používám TV k poslechu satelitních radiostanic z celého světa (monitor se vypne).

hodnocení

1x

Tady Toshiba v češtině...36 stran...zkuste, něco tam je i pro vás

111®

no vida a je tam i ta E-příručka jak jsem se ptal..

kepler*
hodnocení

0x

Všechno to jsou stejné šunty, bez závislosti na značce. Jsou slepeny z čínských komponentů a obsahují kur...pardon kazítka, Ale někdo má štěstí jako já, který má stejně velkou TV "českou" GoGen, která mi odešla jen jednou za posledních 5 let, naštěstí ještě v záruce. *ua*. Kde jsou ta časy, kdy TV vydržely i 20let?

:) Proč 20 let, když se mění přenosové normy a novou starší telka nezpracuje?

abc
hodnocení

Zdravím,

tak jsem tu Toshibu 32LA3B63DG koupil. V přibaleném povídání nme odkazují, abych si úplnou uživatelskou příručku

stáhnul na toshiba-tv.com./... Tam jsem ale nic takového nenašel. Má někdo, prosím, tuto (nebo jinou) Toshibu a

povedlo se mu úplnou uživatelskou příručku v češtině najít a stáhnout? Poradí mi? Díky.

PS. Vyrobená je v Polsku.

tomas11*
hodnocení

0x

toshiba-tv.com/...

dole si to přepnete na češtinu a pak je tam toto

doplněno 06.02.21 23:34:

toshiba-tv.com/...

abc
hodnocení

Díky, tomasi, tam jsem byl, ale jsou to jen tři listy techn. parametrů.

Nikoliv úplná uživatelská příručka.

tomas11*

v tom druhém odkazu pro vaši tel. je toto a směrem dolu spoustu rad

Televizor TOSHIBA

abc
hodnocení

Zdravím

a sděluji své zkušenosti s televizorem Toshiba 32LA3B63DG (andriod) po desetidenním provozu:

- obraz výborný (aby ne, když je to Full Hd na úhlopříčce 32"),

- rychlý start i rychlá reakce na dálkový ovládač,

- dálkový ovládač velice dobře vyřešen,

- tv nemá síťový vypínač, třakže stále intenzívně svítí velká ledka,

- tv nemá webový prohlížeč,

- podrobnou uživatelskou příručku stále nemám a soudím, že vůbec neexistuje, přestože je na ní v "Příručce pro rychlý

start" odkaz. Prodejce Dakatr se snažil, ale bez úspěchu. Technická podpora Toshiby = mrtvý brouk, i když slibuje

pomoc do dvou dnů. Bez této příručky je takhle chytrá (a proto i drahá) tv k ničemu. Nepovedla se mi ani taková

základní věc, jakou je editace kanálů. Vyhozené peníze.

Jestli se mi podaří přesvědčit manželku, vrátím tv prodejci ve čtrnáctidenní lhůtě po internetové koupi.

Poučení: asi nikomu/ničemu nevěřit.

Problém je v definici, že výrobek má mít český návod. Jenže tvůrci předpisu (zákona?) opoměli definovat kvalitu (rozsah) návodu.*bzum* Obdobně nyní i s EU řešíme opravitelnost zařízení, no určitě vznikne zmatečný předpis. Tak jako GDPR, která se stala hlavně otravnou, a žádnou ochranu uživatelů neřeší. Půjdete do nemocnice s úrazem a nebudete souhlasit?

re4zon
@regine Az na to, ze tyhle nazory a problemy vznikaji hlavne z neznalosti. GDPR ochranu resi, ale lidi (a bohuzel i zpracovatele udaju) cerpaji informace z televize a ne z pravnich predpisu. Kdyby se namahali precist si cele zneni, zjistili by, ze se jich nic takoveho ve vetsine pripadu vubec netyka. Aktualni stav je ten, ze pulka zpracovatelu predpis nejakym zpusobem porusuje, 40% dela veci nad ramec a zbytecne a jen asi 10% dela jen to co musi (posledni varianta je spravne).

hodnocení

0x

Na druhý pokus: toshiba-tv.com/...

stáhnout z IB: toshiba-tv.com/...

Dnes se lepší manuály nedělají. Český jsem nehledal. S českými překlady mám špatné zkušenosti, až na vyjímky (Philips, LG dokonce rychle reaguje na help-desku českém).

stan3
hodnocení

0x
Na těch stránkách je v technické podpoře podrobný návod v Angličtině, což je lepší než drátem do oka,Čeština kupodivu neni k nalezení,zkusil bych na internetu návod k jinému modelu. V tv je prý návod integrovaný, možná je potřeba připojení k internetu.
Když je to Android tv tak tam jde prohlížeč nainstalovat jako ostatní aplikace přes Google play nebo jako apk soubor.

111®
hodnocení

0x

není elektronický přímo v TV? ceske-navody.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]