Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
uvažuji o koupi televizoru Toshiba 32LA3B63DG (7.490,- Kč).
Máte, prosím, někdo nějaké zkušenosti s televizory Toshiba? A s případným servisem této značky?
Anebo radíte zvolit značku jinou? U této velikosti úhlopříčky ale chci zůstat.
Děkuji.
Pokud Vám svými patrametry vyhovuje, kupte. Firma patří mezi dobré výrobce. Zajistí si dodržení výrobní kvality. toshiba-tv.com/...
Mám jejich nejmenší už 11 let na stole a běží bez problémů.
Díky, regine. Teprve až v tvém odkazu jsem se dozvěděl, že tato TV nemá webový prohlížeč o čemž ostatní prodejci cudně mlčí. A také, že nemá interní reproduktor - tomu nerozumím.
Všechno to jsou stejné šunty, bez závislosti na značce. Jsou slepeny z čínských komponentů a obsahují kur...pardon kazítka, Ale někdo má štěstí jako já, který má stejně velkou TV "českou" GoGen, která mi odešla jen jednou za posledních 5 let, naštěstí ještě v záruce. . Kde jsou ta časy, kdy TV vydržely i 20let?
Zdravím,
tak jsem tu Toshibu 32LA3B63DG koupil. V přibaleném povídání nme odkazují, abych si úplnou uživatelskou příručku
stáhnul na toshiba-tv.com./... Tam jsem ale nic takového nenašel. Má někdo, prosím, tuto (nebo jinou) Toshibu a
povedlo se mu úplnou uživatelskou příručku v češtině najít a stáhnout? Poradí mi? Díky.
PS. Vyrobená je v Polsku.
Zdravím
a sděluji své zkušenosti s televizorem Toshiba 32LA3B63DG (andriod) po desetidenním provozu:
- obraz výborný (aby ne, když je to Full Hd na úhlopříčce 32"),
- rychlý start i rychlá reakce na dálkový ovládač,
- dálkový ovládač velice dobře vyřešen,
- tv nemá síťový vypínač, třakže stále intenzívně svítí velká ledka,
- tv nemá webový prohlížeč,
- podrobnou uživatelskou příručku stále nemám a soudím, že vůbec neexistuje, přestože je na ní v "Příručce pro rychlý
start" odkaz. Prodejce Dakatr se snažil, ale bez úspěchu. Technická podpora Toshiby = mrtvý brouk, i když slibuje
pomoc do dvou dnů. Bez této příručky je takhle chytrá (a proto i drahá) tv k ničemu. Nepovedla se mi ani taková
základní věc, jakou je editace kanálů. Vyhozené peníze.
Jestli se mi podaří přesvědčit manželku, vrátím tv prodejci ve čtrnáctidenní lhůtě po internetové koupi.
Poučení: asi nikomu/ničemu nevěřit.
Problém je v definici, že výrobek má mít český návod. Jenže tvůrci předpisu (zákona?) opoměli definovat kvalitu (rozsah) návodu. Obdobně nyní i s EU řešíme opravitelnost zařízení, no určitě vznikne zmatečný předpis. Tak jako GDPR, která se stala hlavně otravnou, a žádnou ochranu uživatelů neřeší. Půjdete do nemocnice s úrazem a nebudete souhlasit?
Na druhý pokus: toshiba-tv.com/...
stáhnout z IB: toshiba-tv.com/...
Dnes se lepší manuály nedělají. Český jsem nehledal. S českými překlady mám špatné zkušenosti, až na vyjímky (Philips, LG dokonce rychle reaguje na help-desku českém).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.