Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem si na doporučení pořídila starší zrcadlovku Olympus výše uvedené značky. Oproti jiným zrcadlovkam, které jsem doposud měla v rukou, mě na této nepříjemně překvapilo pořizování fotografií v režimu blesku. Nežli pořídím snímek, tak mi několikrat za sebou probleskuje, nemůže zaostřit..a přes mé stálé cvakání nemůžu snímek zachytit. Známá mi tedy poradila, že si musím nejprve někde vedle zachytit kontrast a pak teprve snímek pořídit, okamžitě, jakmile se v hledáčku objeví červená tečka. Ale ani to mi nejde a upřímně jsem vždycky absolutně znechucená a naštvaná, když něco rychle potřebuji vyfotit a ne a ne to pořídit. Snímek je třeba pak rozmazaný a ještě není zachycené to, co mělo byt. Navíc to probleskávání je velice nepříjemné pro oči...nemate s touto značkou někdo zkušenost, že byste mi poradil? Třeba jen dělám něco špatně, zase takovy profík nejsem, spíš začátečník) Díky moc za případné odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.