Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco jako USB

Od: nouma* odpovědí: 19 změna:
Dobrý den.Poraďí mi prosím někdo,k čemu slouží tato věcička?díkys
Něco jako USB
Něco jako USB #2
Něco jako USB #3

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

USB OTG, maly koniec do mobilu, do velkeho konca klavesnica, usb disk a pod

Mobil funguje ako master potom.

Případně se dá s pomocí tohoto bazmeku použít mobil jako powerbaku pro jiný

hodnocení

2x

Jsou 3 možnosti: Redukce USB na: 1. mikro USB, 2. Mini USB, 3. Apple konektor.

Dodejte ostřejší fotku malého konektoru z čelního pohledu, pak to bude možné určit.

doplněno 25.01.21 18:32:

Ten malý konektor je micro USB, takže redukce/prodloužení datového kabelu k mobilu.

nouma*
hodnocení

A k čemu je to dobrý?Nejsem zrovna technický typ a moc se v tom nevyznám.Stačí když mě to vysvětlíte,jako malýmu ďítěťi...Děkuji
Dobře to vysvětlil peter.
Díky této redukci si k mobilu můžete připojit klasické USB zařízení, jako Flash disk, klávesnici, myš...
nouma*
hodnocení

Flashdisk sem zkoušel propojit s mobilem a nefunguje to.Propojit mobily,aby jeden fungoval jako powerbanka jsem taky zkoušel a nejde to.
fertuo
Vas mobil musi OTG podporovat

buď může být OTG v nastavení zakázáno, nebo je mobil neumí

nouma*
hodnocení

OTG podporuje.Typ telefonu je SencorP503 verze android 6.0. Co mám udêlat proto,aby když připojim flash disk jsem mohl kopírovat soubory?

kde jste našel informaci, že podporuje OTG? Našel jsem přesný opak na více stránkách, tedy že podporu OTG nemá. Stejně tak o ní mlčí výrobce či návod.

Pak to není OTG kabel... Jen prodloužení

@nonek ano, OTG kabel to být nemusí (musel by mít propojené piny v micro konektoru), ale k čemu jinému by takový kabel byl, než k připojení USB zařízení k telefonu/tabletu s Micro USB? Nenapadá mě žádné další využití.

nouma*
hodnocení

Stahl jsem si otg checker a tam se mi po testu ukázalo,že je podporovaný.

hodnocení

0x
Redukce USB třeba mikro na A, nevíme rozměry a tvar druhého konektoru...na jedné straně malá zastrčka na druhé běžná zásuvka USB

nickys
hodnocení

0x

No je to USB otg jak pisi nademnou.

To jste taky vy s podobnou otázkou, drekjin-e?

re
hodnocení

0x
Děkuji ua odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]