Dobrý den, prosím poraďte : pračka Zanussi zwy 61025wi. V dnešní době neskutečné, ze má pracka “ nedobytný” filtr , ke kterému se dostanete rozebranim půlky pračky . Chtěli jsme jen vyčistit filtr , dostali jsme se pouze sem . Nejde s ničím hnout ani vyndatProste neskutečné!Nevíte prosím někdo co dal?
Já tedy mám doma předem plněnou AEG, když jsem asi po třech letech jen tak ze zajímavosti vyndal filtr, je to jen o čtvrt otočky a jde to ven, tak byl filtr úplně čistej.
V návodu zmínka prave není , půlka pračky byla myšlena obrazně přijde mi neskutecne , ze i staré tatramatky měli jednoduchý a prakticky přístup k filtru ... z rad v diskuzi jsme se dočetli, ze musíme odsroubovat pravý bok a dále viz foto
A máte tomu čištění důvod? Já u minulé pračky Electrolux nečistil filtr 10 let (pak odešla elektronika). A když jsem se na filtr je pro zajímavost díval, byl i po těch 10 letech čistý. Tím ale neomlouvám jistě geniálního konstruktéra praček Zanussi.
andreasova
Důvod k čištění filtru je spíše preventivní , ze zvyku .. u minule pračky jsem čistila každý půl rok a zaneseny byl . Jinak gratuluji k čistému filtru i po 10 letech ,ale jedno je jisté! Zanussi nikdy víc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.