Nejste přihlášen/a.
Dotaz možná naivní. Upozorňuji, že jsem pako na všechny tyhle technologie. Svůj foťák, ve kterém jsem se vyznala, jsem utopila v kapse batohu v průtrži mračen. No a s tímto darovaným malým Nikon Coolpix A100 si pořád nerozumím.
Stáhla jsem fotky z fotoaparátu do počítače. Měla jsem jich tam stovky, chtěla jsem je probrat ve foťáku, ale nebyl čas, potřebovala jsem rychle poslat nějaké...A teď jsou sice všechny v počítači, ale polovina mi jich zůstala ve foťáku! Nevšimla jsem si toho. Nemyslela jsem na to a zase něco nafotila.
Dotaz, jak ve foťáku umazat těch několik stovek starých snímků, které už jsou uložené v počítači, abych zachovala ty poslední aktuální. Vím, že to jde po jednom, ale to zabere moc času. Jde to nějak hromadně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.