ahoj, nevite jak je mozne ze pri zmacknuti tlacitka VYPNOUT na ovladaci TV mi vypadl hlavni jistic 3×25A pro cely barak?televize jde zatim dale bez nejakych zretelnych problemu. diky za odpovedi Radex
radex - myslím, že jste chtěl napsat, že při vypnutí TV vypadl hlavní jistič. Ten jste nahodil a TV zase funguje. Ale znovu TV vypnout (a očekávat výpadek jističe) jste asi už nezkusil. Tak to zkuste a ještě si zkontrolujte další spotřebiče, které v čase pádu jističe byly zapnuté (ten jistič mohl vyhodit jiný spotřebič než TV).
radex
televizi jsem zkoušel zapnout a vypnout asi 5krat a nic se nestalo
radex
tak samozrejme to mohl udelat jiny spotrebic, ale zatim vsechny fungujou... a ta shoda nahod, zmacknete tlacitko a barak je po tme.. to nevypada na nahodu
Náhoda je blbec. Jednou jsem potřeboval vyvrtat díru na hmoždinku a přesně v okamžiku zapnutí vrtačky vypadl proud v celé čtvrti. Těžko to způsobila ta vrtačka (finguje normálně dodnes) .
Takže pokud se to nebude opakovat bych to neřešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.