Nejste přihlášen/a.
ahoj, nevite jak je mozne ze pri zmacknuti tlacitka VYPNOUT na ovladaci TV mi vypadl hlavni jistic 3×25A pro cely barak?televize jde zatim dale bez nejakych zretelnych problemu.
diky za odpovedi
Radex
diky za odpovedi
Radex
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
hop®
0x
rade
zmackl jsem na ovladaci tlacitko Vypnout a v ten stejny cas na sekundu mi vypadl hlavni jistic v baráku ... televize funguje dal
ben®
radex - myslím, že jste chtěl napsat, že při vypnutí TV vypadl hlavní jistič. Ten jste nahodil a TV zase funguje. Ale znovu TV vypnout (a očekávat výpadek jističe) jste asi už nezkusil. Tak to zkuste a ještě si zkontrolujte další spotřebiče, které v čase pádu jističe byly zapnuté (ten jistič mohl vyhodit jiný spotřebič než TV).
radex
tak samozrejme to mohl udelat jiny spotrebic, ale zatim vsechny fungujou... a ta shoda nahod, zmacknete tlacitko a barak je po tme.. to nevypada na nahodu
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]