Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulátor na android klávesnici

Od: majda* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit s jedním problémem: mám v mobilu klávesnici od Googlu (Gboard) a nemůžu přijít na to, kde najdu klávesu tabulátoru.

Do teď jsem to nepotřebovala, takže jsem to ani neřešila. Ale nyní bych tuto funkci využila.

Zkrátka potřebuji, aby to fungovalo, jako na počítači: něco napíši, dám tabulátor a ten mi posune kurzor jakoby na další pozici psaní (udělá určitou mezeru).

Na dalším řádku napíši text o jiné délce, než na prvním řádku, dám tabulátor a ten mi posune kurzor na stejnou pozici, jako u vrchního řádku. Takže budu mít ty mezery na jednotlivých řádcích srovnané do bloku (nebo jak to napsat).

Děkuji za rady. Na internetu se mi odpověď najít nepodařilo.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Myslím že Gboard to neumí. Jestli hledáte "plnohodnotnou"náhradu PC klávesnice, zkuste Hackers keyboard.
play.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]