Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji.Prosím o radu.Mám telefon Nokia E52 a mám čas v levém horním rohu.Lze nějak nastavit,aby jsem měl čas v pravém horním rohu?A popřípadě jak ho tam nastavit.Děkuji za odpověd.
Mohlo by to možná jít změnou tématu, zkus pohledat např. zde: gallery.mobile9.c/... Ale co jsem v rychlosti koukal tak všude jsou hodiny vlevo.
Takže jsem zapátral trochu podrobněji,protože mi prostě tento dotaz nedal spát...
Ten čas by se ti ukazoval na pravé straně,pokud by sis přehrál/a Product Code na nějaký z arabských zemí.Problém je ten,že by ses zřejmě v těch jejich znacích nevyznal/a...
Jinak motivy mají dané umístění prvků.Změň si motiv a uvidíš...
Mimochodem,můžeš si vytvořit i vlastní motiv přes tento program :
Jiným způsobem to umístění času změnit nepůjde.To už vím s jistotou.
Nevím,zda to jde upravit v E52,ale v 6681 to údajně upravit jde :
,,V horní části displeje se totiž zobrazuje řada ikon, tzv. Pohotovostní režim. Jejich pořadí i činnosti si můžete libovolně měnit, telefon vám dá na výběr ze seznamu snad 40 různých funkcí. Pod ikonkami se zobrazují..."
Ještě chvilku pohledám...
Možná by se to dalo upravit nějakou změnou v softwaru mobilu,ale to bych raději v domácích podmínkách nezkoušel...
Pokud ti to vadí,tak zkus jiné téma,jak píše Perda.
Také si můžeš změnit spořič displeje,ale to je už trochu něco jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.