Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia E52 - umístení času na displeji

Od: kina* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den přeji.Prosím o radu.Mám telefon Nokia E52 a mám čas v levém horním rohu.Lze nějak nastavit,aby jsem měl čas v pravém horním rohu?A popřípadě jak ho tam nastavit.Děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

4x

Mohlo by to možná jít změnou tématu, zkus pohledat např. zde: gallery.mobile9.c/... Ale co jsem v rychlosti koukal tak všude jsou hodiny vlevo. *nevi*

pepyk93*
hodnocení

3x

Takže jsem zapátral trochu podrobněji,protože mi prostě tento dotaz nedal spát...:)

Ten čas by se ti ukazoval na pravé straně,pokud by sis přehrál/a Product Code na nějaký z arabských zemí.Problém je ten,že by ses zřejmě v těch jejich znacích nevyznal/a...

Jinak motivy mají dané umístění prvků.Změň si motiv a uvidíš...

Mimochodem,můžeš si vytvořit i vlastní motiv přes tento program :

symbianportal.cz/...

Jiným způsobem to umístění času změnit nepůjde.To už vím s jistotou.;)

pepyk93*
hodnocení

2x

Nevím,zda to jde upravit v E52,ale v 6681 to údajně upravit jde :

,,V horní části displeje se totiž zobrazuje řada ikon, tzv. Pohotovostní režim. Jejich pořadí i činnosti si můžete libovolně měnit, telefon vám dá na výběr ze seznamu snad 40 různých funkcí. Pod ikonkami se zobrazují..." *sok*

mobil.idnes.cz/...

Ještě chvilku pohledám...;)

Možná by se to dalo upravit nějakou změnou v softwaru mobilu,ale to bych raději v domácích podmínkách nezkoušel...

Pokud ti to vadí,tak zkus jiné téma,jak píše Perda.

Také si můžeš změnit spořič displeje,ale to je už trochu něco jiného.

symbianportal.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]