Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem domácího audia spíše na sledování filmů a občasný poslech muziky(cd, gram.desky). Mám cd přehrávač marantz 6006 a tv Panasonic Viera. Moje představa je pár sloupových reproduktorů, gramofon s předzesilovačem a receiver(s bluetooth) do kterého vše zapojím. Cena do 20 000. Vybral jsem třípásmové reproduktory Magnat supreme 1002 a receiver ONKYO TX-8220 B a gramofon zatím nevím, stačí nějaký obyčejný na občasný poslech. Vím, že jsou určitě kvalitnější soustavy, ale nejsem "audiofil" potřebuji poradit ohledně kompatibility...
Osobně tvrdím,že kvalita reprodukce nazávisí na ceně výrobku,nebo řetězce.Já jsem doma hrával na reprosoustavách vlsní výroby vyrobenýcj z domácích součástí,gramofon také vlastní výroby,a také zesilovaž s mixem vlastním.Pro domácí poslech není nutné mít zesilovač s výkonem 500W,CD přehrávač hraje levný,jako ten od supeerfirmy..Prostě než zaplatím ,tak uvažuji zda vydané peníze mi tu cenu vrátí.
JABRAKA
Samozřejmě, že pokud tomu rozumíte, lze si doma postavit slušné reproduktory či zesilovač.
Ale napsat, že nezáleží na ceně, že levný CD přehrávač hraje jako ten "od superfirmy"...(potažmo další části řetězce)...
Jabrako, to vážně ne..
A o reproduktorech od firmy známé zvukem "bum-cink" v ceně 8tis Kč za pár..(a ještě sloupech) si nemusíme nic moc povídat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.