Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení účtu Paypal

Od: tchl odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

kdysi jsem si chtěla založit účet Paypal, vyplnila jsem, co bylo potřeba, ale neposlala jsem jim žádné dokumenty, co požadovali, v tom okamžiku jsem si to rozmyslela a účet už nechtěla. Několikrát mi psali a vyžadovali něco, psala jsem jim svou špatnou angličtinou, ale výsledek neznám. Domnívala jsem se, že bez zaslaných dokumentů účet nemám. Teď se začíná psát, že kdo nevyužívá účet bude platit 300,- Kč ročně, já vlastně nevím, jestli ho mám nebo ne. Jde to někde v Čechách zjistit, jak to je? děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kvetik*
hodnocení

2x
Zkusit se přihlásit svým emailem a případně dát zaslat zapomenuté heslo na email. Pokud není účet na tento email zaregistrovaný, není kam heslo poslat.
A teď pozor. Logo Paypalu bývá velmi často zneužíváno k vylákání údajů. Například vám přijde email, který se tváří, jako že je poslán společností Paypal. Vy v dobré víře kliknete, vyplníte údaje a je to v háji. Z lidí takto tahají údaje k platebním kartám, přihlašovací udaje do paypalu atd. Proto se vždy u takového emailu podívejte, z jaké adresy přišel (to neplatí jen u paypalu, ale i u emailů z bank). O tom, že by se mělo něco platit nic nevím. Nejlépe si to ověříte na ifolince paypalu.

hop®
hodnocení

1x

@kvetik: *palec*
Jen doplním, maily se tváří, že odesílatelem je opravdu PayPal nebo jiný korektní subjekt, podle toho to nepoznáme.
Většinou tam nabízejí nějaký klikací odkaz. Kliknout na ten odkaz není nebezpečné, je potom možné a nutné zkontolovat, na jaký web nás ten odkaz poslal. Tam už lze nebezpečí odhalit...
Čato se podvodné maily prozradí špatnou gramatikou a pravopisem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]