Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth vysílač

Od: orim odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám dotaz ohledne bluetooth vysílače.
Když napojím do přístroje Deus (víc foto ) klasické drátové sluchátka s 3,5mm jackem mám z neho ve sluchátkách zvuk. Chtěl jsem tu udělat bezdrátové. Pořídil jsem si BT vysíláš ale po zapojení a spárování sluchátek zvuk nemám.
BT vysíláč funguje, zkoušel jsem to na pc nebo na telefonu, zvuk běží.
Otázka je co proč to nejde?
Předem moc děkuji. M

Bluetooth vysílač

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

DEUS není PC, k provozu vysílače USB - BT je třeba kompatibilní operační systém.

hodnocení

0x

Ten vysielac je do USB portu alebo potrebuje len napajanie, zvuk berie analogovo a nasledne ho vysiela cez BT?

orim
hodnocení

Ano presne ako píšeš, v tomto prípade je cez USB napajanie a zvuk prijatý analogovo (jack 3,5mm) vysiela cez BT.
Zvuk z telefonu, pripojený cez analog vysiela ale ak vymením telfon za DEUS tak to nefunguje.

orim
hodnocení

BT vysílač vysílá jak přes USB tak Jack. Pokud napojím přes jack tak musím napojit baterku, jak je to na foto. Napojený telefon analogově přes jack funguje ale DEUS né.

Bluetooth vysílač #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]