Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při aktualizaci iPhone 7?

Od: lou* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Jsem vlastník iphone 7 a potkala mě nemilá záležitost, ze které jsem, abych pravdu řekla, hodně vyděšená, protože se bojím, že mi tato chyba smazala všechna data a tak se omlouvám, pokud to bude trochu delší, ale pokud by se našel někdo, kdo by byl ochotný mi poradit, chci vše uvést na pravou míru s co nejvíce informacemi. Převčírem se mi mobil z ničeho nic sám od sebe restartoval, aniž by byl vybitý, či jinak poškozený (nemá žádné mechanické poškození, které by to mohlo zapříčinit) a když se zapnul, nešel mi nahodit signál, ani zapnout data, čímž mi znemožnil posílat a přijímat smsky a hovory. Objevilo se mi upozornění z nastavení iphonu, že tato funkce vyžaduje stažení nového updatu a aktualizování iphone na verzi iOS 14. Tento update se mi nabídnul už pár měsíců zpátky, ovšem já mám plnou paměť a ani na icloudu už jsem neměla místo a přikoupené jsem také neměla, takže update, který vyžadoval více jak 3 kb místa, jsem nemohla instalovat. A také pochopitelně data tedy nemám zálohované. Takže jsem se pokusila místo uvolnit, abych byla schopná aktualizaci stáhnout a instalovat a poté si místo na icloudu dokoupit. To se mi nakonec úspěšně povedlo, a když jsem update stáhla a chtěla jej instalovat, nešlo mi to a tak jsem to zkusila přes itunes. Když jsem update stáhla na pčítači přes itunes a chtěla update začít instalovat, mobil se pochopitelně vypnul a já čekala, že se objeví po chvíli klasicky logo applu a za několik pár minut mobil znovu naběhne. Jenže vzápětí po objevení apple loga se místo spuštění mobilu objevil symbol počítače a kabelu s odkazem na apple podporu, což jak jsem poté zjistila byla systémová chyba při updatu iOS a i když rady na znovu naběhnutí iphonu jsem tam našla, žádný restart v podobě zmáčknutí zamyk. tlačítka a tlačítka na zeslabení nepomohl. Mobil se vypnul a zapnul, naběhlo apple logo a poté opět obrázek s počítačem a kabelem. Toto jsem zkusila několikrát a i nechala iphone přes noc v nabíječce, ale nic se nezměnilo. Už jsem fakt zoufalá a bojím se, že jsem touto chybou ztratila všechna data na zařízení. A obracím se na vás tedy s otázkou, zda si myslíte, žemám data definitivně ztracena a nebo jestli se s tím dá něco dělat a případně co bych měla dělat, než iphone dám do servisu. Předem děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Zalohu iPhone umistuji iTunes ve win do nejake slozky ve vasem profilu. Konkretni umisteni pujde dohledat na netu. Potom je-li v teto slozce soubor s datem vytvoreni odpovidajici dnu aktualizace a velikosti odpovidajici obsazenemu mistu, pak lze predpokladat, ze zaloha probehla. Zda bude citelna a pujde to z ni obnovit je vec druha. No a pokud tam takovy soubor neni, pak je Vam to asi jasne. Na jinych OS predpokladam obdobnou situaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]