Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Jsem vlastník iphone 7 a potkala mě nemilá záležitost, ze které jsem, abych pravdu řekla, hodně vyděšená, protože se bojím, že mi tato chyba smazala všechna data a tak se omlouvám, pokud to bude trochu delší, ale pokud by se našel někdo, kdo by byl ochotný mi poradit, chci vše uvést na pravou míru s co nejvíce informacemi. Převčírem se mi mobil z ničeho nic sám od sebe restartoval, aniž by byl vybitý, či jinak poškozený (nemá žádné mechanické poškození, které by to mohlo zapříčinit) a když se zapnul, nešel mi nahodit signál, ani zapnout data, čímž mi znemožnil posílat a přijímat smsky a hovory. Objevilo se mi upozornění z nastavení iphonu, že tato funkce vyžaduje stažení nového updatu a aktualizování iphone na verzi iOS 14. Tento update se mi nabídnul už pár měsíců zpátky, ovšem já mám plnou paměť a ani na icloudu už jsem neměla místo a přikoupené jsem také neměla, takže update, který vyžadoval více jak 3 kb místa, jsem nemohla instalovat. A také pochopitelně data tedy nemám zálohované. Takže jsem se pokusila místo uvolnit, abych byla schopná aktualizaci stáhnout a instalovat a poté si místo na icloudu dokoupit. To se mi nakonec úspěšně povedlo, a když jsem update stáhla a chtěla jej instalovat, nešlo mi to a tak jsem to zkusila přes itunes. Když jsem update stáhla na pčítači přes itunes a chtěla update začít instalovat, mobil se pochopitelně vypnul a já čekala, že se objeví po chvíli klasicky logo applu a za několik pár minut mobil znovu naběhne. Jenže vzápětí po objevení apple loga se místo spuštění mobilu objevil symbol počítače a kabelu s odkazem na apple podporu, což jak jsem poté zjistila byla systémová chyba při updatu iOS a i když rady na znovu naběhnutí iphonu jsem tam našla, žádný restart v podobě zmáčknutí zamyk. tlačítka a tlačítka na zeslabení nepomohl. Mobil se vypnul a zapnul, naběhlo apple logo a poté opět obrázek s počítačem a kabelem. Toto jsem zkusila několikrát a i nechala iphone přes noc v nabíječce, ale nic se nezměnilo. Už jsem fakt zoufalá a bojím se, že jsem touto chybou ztratila všechna data na zařízení. A obracím se na vás tedy s otázkou, zda si myslíte, žemám data definitivně ztracena a nebo jestli se s tím dá něco dělat a případně co bych měla dělat, než iphone dám do servisu. Předem děkuju
Zalohu iPhone umistuji iTunes ve win do nejake slozky ve vasem profilu. Konkretni umisteni pujde dohledat na netu. Potom je-li v teto slozce soubor s datem vytvoreni odpovidajici dnu aktualizace a velikosti odpovidajici obsazenemu mistu, pak lze predpokladat, ze zaloha probehla. Zda bude citelna a pujde to z ni obnovit je vec druha. No a pokud tam takovy soubor neni, pak je Vam to asi jasne. Na jinych OS predpokladam obdobnou situaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.