Nejste přihlášen/a.
Zdravím , jsem zde opět s přáním o radu, takže 13.1.2021 jsem zakoupil pračku u Elektroworldu 15.1.2021 doručena a zapojena dle instrukcí .Bohužel nové pračky teče pod dveří asi špatně těsní zavolal jsem na EW a oni mi dali číslo na Beko . Na Beku mi řekli že mi bude volat servis a domluví si návštěvu (sobota). Dnes v neděli jsem si vše rozmyslel a opět zavolal na EW s tím že chci odstoupit od smlouvy a nebo vyměnit pračku za novou opravit pračku nechci oni souhlasili a mají mě v pondělí volat co dál. Teď před pár minutami mi volá servisák z Beka a chce si domluvit návštěvu já mu říkám že chci odstoupit od smlouvy nebo vyměnit pračku a že už ho nepotřebuji a on že musí pračku vidět bez něj neudělám nic . Co mám dělat? Jak mám odstoupit od smlouvy? Na 100 % on bude chtít pračku na místě opravit , jenže já chci pračku novou nikoli opravenou . Děkuji.
V závorce jsem myslel jestliže budu chtít pračku vyměnit za novou ,takže servisák pračku chce asi vidět on mi doslova řekl že ani odstoupit od smlouvy ani vyměnit nelze bez jeho návštěvy .
Teď jsem znovu volal na EW a odstoupit od smlouvy nemohou bez návštěvy servisáka z důvodů že pračka už byla použitá . Servisák se pokusí pračku opravit na místě , jestliže nebude možná oprava na místě tak mi dají na výběr buď novou pračku nebo vrácení peněz na účet . Hlavně že všude slyším že do 14 dnů můžete odstoupit bez důvodů z kupní smlouvy .
Bohužel dle vyjádření Electrowordu nemohu bez udání důvodů odstoupit od smlouvy pračka prý byla už uživána.
To jste jim řekl vy, tak to používají proti vám, ale použít zařízení lze, jen to nesmí být na něm vidět. Prostě to musí být ve stavu, jak jste přístroj obrdžel. Zařízení můžete vyzkoušet, ale jak uvádím, použití nesmí být vidět. Vím to od technika Alzy.
Jenže já chci za své vydělané peníze pračku novou a funkční , samozřejmě v době kdy jsem pračku kupoval a to že mi došel vadný kus já nemohu. Zde video točil jsem to já a je to ona beko pračka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.