Ahojky, mám takový menší problém s vydáváním stories na Instagramu. Nevím jestli je to běžný problém nebo jsem vyjímka...jelikož jsem se o takové věci nikdy nezajímala,tak absolutně nevím, jak to chodí, a co mám v takových situacích dělat:D Normálně když chci zveřejnit nějaké stories, tak se sice úplně bez problémů zveřejní, ale není tam "nic", zkrátka jenom černo..když je tam video, tak je sice slyšet, ale také tam není nic vidět Párkrát se mi stalo, že jsem si restartovala telefon či zkusila aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat.. a bylo to v pohodě.. nebo někdy stačilo stories smazat a přidat znovu.. jenomže teď nefunguje naprosto nic a já už jsme bezradná, protože nemám tušení, co dělat.. protože přes stories propaguji produkty, takže celkem potřebuji, aby to zkrátka šlapalo. Takže jestli je tady nějaký koumák, co by mi byl schopen moct, tak bych byla moc ráda
Dobrý den, možná je to Vaším připojením, že se Vám to načítá pomalu, stačí vyčkat a mělo by to fungovat, samozřejmě musíte být připojená a mít stálou frekvenci Wifi sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.