Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za elektrickou krabici? typ SR9

Od: atlee odpovědí: 6 změna:

Co to může být? Na štítku píšou typ SR9 a 220V, 50 Hz , 310 W.

Kdyby jste to někdo chtěl ...

Co to je za elektrickou krabici? typ SR9
Co to je za elektrickou krabici? typ SR9 #2
Co to je za elektrickou krabici? typ SR9 #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Podle znaku vpravo nahoře (hodinové ciferníky v trojúhelníku) to má něco společného se systémem "jednotného času". To býval systém podružných hodin v jednotlivých kancelářích, řízených z centrálních hodin. Konkrétní použití neznám, ale mohl by to být zdroj impulzpů pro různé podružné hodiny v budově. Těžko o to bude mít dneska ještě někdo zájem. Snad jen na součástky, ty transformátory budou docela kvalitní.

doplněno 17.01.21 11:17:

Takhle například ty podružné hodiny vypadaly ve 30 letech minulého století. Dodnes mi doma spolehlivě ukazují čas ;).

doplněno 17.01.21 19:16:

Tak mi to nedalo a trochu jsem hledal. Je to signální relé pro systém jednotného času od firmy "Pragotron".

Co to je za elektrickou krabici? typ SR9 #4
atlee
hodnocení

Hezký, děkuju.

jawarmaniak
hodnocení

0x

Pokud je ještě volné, měl bych zájem.

atlee

už jsem to doma nenašel ,takže jsem to už asi vyhodil

lookasko*
hodnocení

0x

Dobrý deň,

Jedná sa o signálne relé pragotronu, už ho nemáte k dispozícii?

Ďakujem.

atlee
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]