Zdravím, máme starší televizi Samsung a máme k ní setobox Emos. Cca 2 měsíce jelo všechno v pohodě, ale teď nám začal zamrzat obraz a naskočí tabulka není signál. Tak hodinku jede bez problémů, ale pak začne zamrzat,tak setobox vypneme a zapneme, tak 3 minuty jede a pak opět zamrzne. Nevíte čím to může být? Díky za rady a tipy
Měl jsem levný settopbox, který začal kostičkovat a ztrácet signál, když byla v místnosti vyšší teplota. Prostě se už nezvládal uchladit. Když jsem na něj strčil ventilátor, bylo to v pořádku, stejně tak když jsem netopil v krbu a bylo míň než nějakých 22 stupňů. To samozřejmě za předpokladu, že signál je dostatečně silný a kvalitní. Nejlepším řešením by byla reklamace, pokud není v záruce, tak rozdělat a na přehřívající se čip dobastlit nějaký chladič, aby lépe předával teplo.
jaroslava65
Taky si myslím, že jak jede delší dobu,tak se zahřeje a pak pořád zamrzá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.