Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrznutí televize

Od: jaroslava65 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, máme starší televizi Samsung a máme k ní setobox Emos. Cca 2 měsíce jelo všechno v pohodě, ale teď nám začal zamrzat obraz a naskočí tabulka není signál. Tak hodinku jede bez problémů, ale pak začne zamrzat,tak setobox vypneme a zapneme, tak 3 minuty jede a pak opět zamrzne. Nevíte čím to může být? Díky za rady a tipy

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Měl jsem levný settopbox, který začal kostičkovat a ztrácet signál, když byla v místnosti vyšší teplota. Prostě se už nezvládal uchladit. Když jsem na něj strčil ventilátor, bylo to v pořádku, stejně tak když jsem netopil v krbu a bylo míň než nějakých 22 stupňů.
To samozřejmě za předpokladu, že signál je dostatečně silný a kvalitní.
Nejlepším řešením by byla reklamace, pokud není v záruce, tak rozdělat a na přehřívající se čip dobastlit nějaký chladič, aby lépe předával teplo.
jaroslava65
hodnocení

Taky si myslím, že jak jede delší dobu,tak se zahřeje a pak pořád zamrzá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]