Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizelé fotky

Od: ajinka05 odpovědí: 7 změna:
Ahojda. Prosím moc pěkně o radu. Dnes se mi z ničeho nic z paměťové karty smazalo pár složek s fotkami a nikde nejsou. Nejsou v mobilu, nejsou na kartě. Recuva nepomohla. Po připojení k PC se také na kartě neobjevily. Nemáte prosím někdo zkušenost? Absolutně to nechápu, v žádné záloze je z ničeho nic taky nemám. Jsem bezradna, jsou to fotky i pět let staré :( moc děkuju. Alena

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koukněte se do vašeho Cloudu.

ajinka05
hodnocení

Tam taky nic :(

hodnocení

0x

Nepoužila jste nějaký čistič v mobilu? Některé to už mají nainstalováno, třeba Xiaomi ...o jaký mobil se jedná?

Taky mi to nabízí. třeba smazání starých souborů, složek fotek...ale musím to potvrdit; nevím, zda to odstraní i bez potvrzení...

ajinka05
hodnocení

Máte pravdu. Koukala jsem se na úložiště a hned potom jsem dala vypočítat čas pro čištění. To ovšem zaseklo celý telefon. Sám se vypl. Pak sem telefon neřešila, všimla si až po půl dní že fotky tam nejsou. Mám Huawei p20 lite.
Se zálohou. Bude to znít komicky, ale zrovna minulý týden mi odešel i externí disk, na kterém sem fotky měla. Přišla jsem o 3TB dat, filmy, seriály, fotky. Nějaká vzpoura strojů :( proto sem přešla na net a chtěla bych nějaké rady. Děkuju Vám za reakce.

sirokko
hodnocení

0x

Určitě máte zálohu, ať už na jiném médiu nebo automaticky nastavenou v systému telefonu, jak jeho nastavení, tak i soubory. Stačí ji jen obnovit.

ajinka05
hodnocení

Děkuji za reakci. Bohužel, fotky mi vážně zmizely i z Google disku, na mým cloudu, jak jsem zjistila, se mi neukládá vůbec nic. Nechápu to. Telefon mi v poslední době dost blbne, možná to bude mít spojitost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]