Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit VTA, telefonní automat

Od: ztel odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nevíte kde koupit telefonní automat? Nemusí být funkční.Ale jen ten co je na fotce. Může to být i kompletní "budka". Hledal jsem na internetu,ale asi hledám na špatných místech. Děkuji za nasměrování.
Kde koupit VTA, telefonní automat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste pro informace třeba zde.

doplněno 15.01.21 09:39:

Jsou to vyřazené věci, pokud budou k dispozici, cena bude jen symbolická.

ztel
hodnocení

Děkuji za nasměrování

jirib
hodnocení

0x
Asi O2(dříve Telekom),pokuď to mají někde ve skladu,tak počítej s cenou cca 50.tis...
ztel
hodnocení

No uvidíme, v Rakousku jsem se stavil na skladiště, bylo to na nějaké louce kousek za Vídní kousek od LKW Walter, nějaká spedice nebo tak něco. Zeptal jsem se, kolik stojí jedna i s tím telefonem. Prý nic a kolik si jich odvezu. Já prý, jen jednu. Díval se na mě jak na blázna. Ale jak jsem přijel asi za měsíc s vozíkem, už stála 130€,ale byli dvě ta cenu jedné. No uvidíme, snad to tady bude za cenu šrotu. Dám vědět až seženu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]