Dobrý den, nevíte kde koupit telefonní automat? Nemusí být funkční.Ale jen ten co je na fotce. Může to být i kompletní "budka". Hledal jsem na internetu,ale asi hledám na špatných místech. Děkuji za nasměrování.
Asi O2(dříve Telekom),pokuď to mají někde ve skladu,tak počítej s cenou cca 50.tis...
ztel
No uvidíme, v Rakousku jsem se stavil na skladiště, bylo to na nějaké louce kousek za Vídní kousek od LKW Walter, nějaká spedice nebo tak něco. Zeptal jsem se, kolik stojí jedna i s tím telefonem. Prý nic a kolik si jich odvezu. Já prý, jen jednu. Díval se na mě jak na blázna. Ale jak jsem přijel asi za měsíc s vozíkem, už stála 130€,ale byli dvě ta cenu jedné. No uvidíme, snad to tady bude za cenu šrotu. Dám vědět až seženu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.