Ahoj, vyzná se někdo v MIUI 12?! Na mem display jsou barvy dost vybledlé, tak jsem šel do nastavení displeje a dál barevné schémata přirozené, na jednom byly barvy krásné ale po chvíli jak kliknu například na seznam internet tak se telefon zase přepne na vybledlé barvy nevím co s tím mám dělat prosím poraďte. Automatický jas mám vypnutý tak nevím proč to dělá. Posílám fotku jak vypadá když je změna barvy a pak to lehce vybledne co se mi vůbec nelíbí
Tak to nevím. U mne to funguje bez jakýchkoliv problémů (je tam ještě volba přizpůsobit tapetu, tak to zkuste). Jinak se pro každou aplikaci dá vybrat, zda má nebo nemá v tmavém režimu fungovat.
Už jsem přišel na problém ... To vyblednuti barev dělá jen při použití Google Chrome tak ty barvy zblednou .. dočetl jsem se že to dělá nová aktualizace Chrome jen pro Xiaomi a poco ... Takže jsem stáhnul mozilu a nedělá to . VYŘEŠENO )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.