Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth sluchátka s PC problém s mikrofonem

Od: michal780* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám problém, že když připojím bluetooth sluchátka k PC tak jedny sluchátka se mi ukážou 2x.

Jednou jako sluchátka s mikrofonem (kde mikrofon funguje, ale zvuk je otřesný) a podruhé jako sluchátka (kde je zvuk výborný, ale mikrofon nefunguje) a když mám přepnuto na sluchátka, tak když jdu do nastavení záznamu zvuku, tak se mi všechen zvuk vypne. Nešlo by, aby mi fungoval mikrofon a zároveň měl dobrý zvuk?

Díky

Bluetooth sluchátka s PC problém s mikrofonem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem si jistej. Nejsem u pc, ale když klikneš pravým není tam na výber vybrat jedno na záznam z mikrofonu a druhý jako na poslech? nebo tak nějak to myslím je..

111®
hodnocení

0x

tak jednyk záleží která potřebuješ, jestli s mikrofonem nebo bez, v nastavení by měla jít naszavit intenzota ...nejsu slucháka přebuzena?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]