Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám konzoli ps4, klasické, ještě v záruce, dostal jsem ji jako dar. Nevím, jestli se mi to zdá, jelikož jsem konzoli nikdy neměl, ale přijde mi hlučná. U hry battlefield 5 hučí větrák na plné obrátky. Když hraju přes den, tak to nevnímám, jelikož mám na TV vyšší hlasitost. Ale když hraju v noci, tak mám TV ztlumenou, abych nerusil spící přítelkyni a konzole je dost hlučná. Alespoň mě se zdá hlučná.. Přijde mi hlučnější, než plně vytížené stolní PC. Je to normální? Je třeba vyčistit chlazení případně prepastovat? Nechce se mi ale konzoli otevírat, kvůli záruce. Jde mi o to, jestli s ní je něco v nepořádku, tak bych to vyreklamoval nebo jestli to je u téhle konzole normální jev.. Např u her jako je gta 5, mortal combat větrák jede tiše, jen sem tam na chvíli sepne aby zchladil komponenty, jinak ho skoro neslyším.. Ale u gta5 je zase problém, že se často stane, že začne sekat. Hra se zacne sekat pár sekund, pak zase jede nějakou dobu plynule.. Nevím.. Třeba je hlučná, protože je battlefield náročný na HW Ps4.. Nevím.. Ale známý říkal, je jeho ps4 u battlefield je tiché. Díky za info
Moje PS4ka se chová úplně stejně. GTA V - naprosto v klidu, ale ani se mi to teda neseká -nestahuje nějaké aktualizace pro hru?. Doom Eternal, Doom 2016, Wolfenstein - naprostá pohodička, občas si "zafuní", ale nic vážného. Udělal jsem tu chybu, že jsem koupil příšernou francouzkou "adventuru" Siberia3 - Nejen, že to je hnusná hra, ale ta teda roztočila větrák PS4ky tak, že jsem myslel že ta konzole normálně zdechne - a to byla úplně nová!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.