Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím evidovat součástky

Od: peterr* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

mám krabičky od Mars, ale je toho už tolik, že další Mars kupovat nechci. Zvažuji, že bych zkusil nějaký software FREE, který mně bude součástky evidovat. Dám součástky do krabiček, popíši a software mně jednoduše řekne, co kde hledat, kolik toho je. Když budu dělat projekt, vypíše mně to i celkovou cenu za součástky.

Moc by se mně líbila i podpora QR, kdy mobilem vyfotím, napíši počet kolik si beru nebo dávám zpět. Prostě něco jednoduchého.

Máte něco na doporučení? Je to pro hobby.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vaclavfiser*
hodnocení

0x

Čím evidovat součástky Přesně ten samý problém řeším také. Jelikož trochu programuji tak se budu snažit tento problém řešit. Až bych jej vyřešil tak bych vám jej mohl poslat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]