Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit TV k internetu?

Od: petrek odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,
chtěl bych se poradit jak by šla připojit TV Panasonic TX-39AW304 k internetu?
Půjde to nějak? Chtěl bych si na ní občas přehrávat videa z YouTube.
Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

1x

Nejjednodušší způsob jak použít TV jako monitor k PC je propojit je kabelem s koncovkami HDMI (k dostání v každé počítačové prodejně). Tak dostaneš obraz i zvuk. Pokud počítač nemá výstup HDMI, ale jen VGA, je to beze zvuku. Pak je nutno ještě propojit PC s aktivními reprosoustavou. V prodejně poradí.

prikld1

Že by si do té TV namontoval DSUB

hodnocení

0x

Jedině propojit přes HDMI s jiným zařízením a použít jako zobrazovač. Třeba z počítače, nebo koupit nějakou "chytrou krabičku", třeba jedno z nejlevnějších tady dostupných alza.cz/...

prikld1

Jedině, když si to tam to HDMI namontuje pokud se mu to povede

led-televize.hledejceny.c/...

prikld1
hodnocení

0x

Zapomeň na to. Není to Smart, nemá to ani HDMI. Sice je DVB T2, ale nejspíš české DVB T2 taky nejde. Jedině si kup nějaký Android box který má analogový výstup a pripijis se třeba na činče u TV pokud je má. Pokud má SCART tak ještě budeš shánět redukci

Samozřejmě že to HDMI má. Bylo by docela divné, kdyby FULL-HD tv s DVB-T2 neměla HDMI :)
prikld1

Tak tedy promiň, když ty to víš. Pak ovšem musíme vynadat těm co lžou

led-televize.hledejceny.c/...

Zajímavé, ale nepamatuju, kdy jsem viděl naposledy TV bez HDMI. Tady pohled na konektory.

Jak připojit TV k internetu?
prikld1

Já jsem toho neviděl. Jak říkal Bolek Polívka. Nikdy jsem tu její neviděl, ale vím, že ji má. Tady to neplatí.

petrek
hodnocení

Ano je to ten stejný obrázek pohled na konektory co mám na TV. Jinak to VGA je přenos jen toho obrazu beze zvuku?
prikld1

Ty jsi přece žádný obrázek nedával. Dal jsi jenom typ TV. No a v nalezené popísu tvého typu je psáno, že tvůj typ žádné HDMI nemá. Dokonce ta tvá TV má asi i Satelitní tuner. A co máš zase se zvukem. Zvuk je v HDMI. Kup si Android box, přípoj přes HDMI a máš vše.

Výborná věc asi za 1000 Kč

svetandroida.cz/...

petrek
hodnocení

Dobrý den, podívám se po tomto zařízení, vypadá to velmi dobře, stačilo by mi i použité, jak se to prosím jmenuje? Nevím pod čím to mám hledat.
Děkuji
prikld1

V Bazaru. To tě nezrujnuje. Buď toto

brando.cz/...

Nebo toto. Vlastně to samé, jen nemá USB, menší paměť což není na překážku, menší rozlišení pro tvoji TV až moc

Již levnější než v Číně

xs.cz/...

Možná ještě něco za 52 Kč přikoupit a bude pošta zdarma

prikld1

Nabízejí i nové jen rozbalené za 840 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]