Nejste přihlášen/a.
Nejjednodušší způsob jak použít TV jako monitor k PC je propojit je kabelem s koncovkami HDMI (k dostání v každé počítačové prodejně). Tak dostaneš obraz i zvuk. Pokud počítač nemá výstup HDMI, ale jen VGA, je to beze zvuku. Pak je nutno ještě propojit PC s aktivními reprosoustavou. V prodejně poradí.
Jedině propojit přes HDMI s jiným zařízením a použít jako zobrazovač. Třeba z počítače, nebo koupit nějakou "chytrou krabičku", třeba jedno z nejlevnějších tady dostupných alza.cz/...
Zapomeň na to. Není to Smart, nemá to ani HDMI. Sice je DVB T2, ale nejspíš české DVB T2 taky nejde. Jedině si kup nějaký Android box který má analogový výstup a pripijis se třeba na činče u TV pokud je má. Pokud má SCART tak ještě budeš shánět redukci
Já jsem toho neviděl. Jak říkal Bolek Polívka. Nikdy jsem tu její neviděl, ale vím, že ji má. Tady to neplatí.
Ty jsi přece žádný obrázek nedával. Dal jsi jenom typ TV. No a v nalezené popísu tvého typu je psáno, že tvůj typ žádné HDMI nemá. Dokonce ta tvá TV má asi i Satelitní tuner. A co máš zase se zvukem. Zvuk je v HDMI. Kup si Android box, přípoj přes HDMI a máš vše.
Výborná věc asi za 1000 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.