Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máme Smart TV Samsung, satelit Skylink. Rád bych si nainstaloval skylink live tv. V návodu mam: aktivovat v zákaznické zóně a následně na TV stáhnout aplikaci. Bohužel v menu jsem zákaz. zónu nenašel. Nevím, jak na to, poradíte prosím? Díky! Sebor
Vytvořit si účet na www.skylink dle čísla vaší karty, pak se přihlásit stejným způsobem v aplikaci na tv.
To jsem udělal, teď nevím, jak si stáhnout v TV tu aplikaci, kde to je v menu? Omlouvám se, jsem halt pako
V zákaznické zóně jsem už na skylink live tv přihlášený. Asi to bude chtít na tvse přihlásit k síti, ale jak?
Síť je základ. Skylink live chodí po internetu. Pokud to jen trochu jde, tak jsem vždy pro kabel. Tedy klasický síťový kabel natáhnout od routeru do televize. Případně někde v menu najít nastavení sítě a tam najít tvojí síť, zadat heslo a pujde to po WiFi.
WiFi je jedno heslo a jiné je v aplikaci Skylink Live. Číslo karty u které je Skylink Live aktivován a heslo je přístup na Skylink kartu
Dal jsem tam automatické nastavení sítě, a žádná možnost vložení hesla mého routeru nenastala. Router mám opravdu silný. Už Vas s tím nechci dál obtěžovat, diy moc za Vaši ochotu! Sebor
Tak jsi někde něco udělal špatně. Když se to neptá na heslo, to je divný a samozřejmě pak internet v televizi nemůže jít.
Mimo mísu. Právě jsem na dálku radil Xiaomi TV Box s Android TV v Google Play nalézt aplikaci CetusPlay server a instalace nešla. Někde je problém. V mobilu instalace CetusPlay žádný problém. Obě aplikace slouží k ovládání zařízení z mobilu, včetně klávesnice na mobilu.
To sebor. Pokud je TV k routru připojená kabelem tak se žádné heslo nedává. Pouze připojit k síti
Hoši, jste všichni zlatí, já to nezvládám, tak si objednám odborníka, ať se s tím tady doma u mně popere. Ještě jednou moc děkuji! Sebor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.