Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit nebo wifi

Od: nerozhodny odpovědí: 13 změna:

Dobrý den.

Potřebuji poradit s příjmem televizního signálu. Mám na výběr buď satelit(SKYLINK), nebo pomocí wifi (T-MOBILE).

Máte někdo zkušenosti s těmito poskytovateli? Děkuji za rady.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prikld1
hodnocení

3x

Od Skylinku jsem utekl. Jejich základní nabídka za 119 Kč měsíčně je prakticky shodná jako pozemní vysílání DVB T2 a to je zdarma. Pokud chci nějaké placené fimmove kanály, tak zjišťuji, že jeden film se opakuje kolikrát do roka. Když slibovali tak karty stály 3x2000 Kč, pak Výměna 3x600 Kč a nakonec Serpo 3x119 Kč měsíčně. No kdo chce satelit musi koupit kartu za 400 Kč, pak aktivace 1000 Kč a následně měsíčně 119 Kč. Při tom zcela funkční, aktivováná Skylink karta není prodejná ani za 500 Kč. Asi Skylink nikdo nechce.

Souhlasím s tebou až na to, že "ten Skylink" nikdo nechce. Hloupých, popř. bohatých lidí se najde pořád dost.

Já sám jsem se také se Skylinkem rozešel ve zlém a nikdy se k němu nevrátím. Ani kdybych měl jinak být bez TV, stejně tam v poslední době nedávají skoro nic, co by mě zaujalo.

prikld1

Teď se Skylinkem to byl boj. Poslal jsem SMS, nebyla za 25, ale za 50 na 5 dní příjmu základních stanic. Jen prodloužit aktivaci karty o rok. Chybou operátora SMS odešla 2x. Omluvili se, vrátili 1,50 Kč a těch druhých 50 Kč že je u Skylinku. A Skylink že nic nemá, prý jen zapnul kartu. To napsali 2x. Tak jsem na ně poslal ČOI. Najednou to jde. Nevím zda pochopili, nebo zasáhla ČOI. Takže 50 Kč vrátěj, ala až 21.1.

Jinak bohatí a hloupí. Ti bohatí si asi radši koupěj novou kartu M7 a přijde je na 1400 Kč a ti houpi nevědí, že pokud si nekoupí Skylink Ready tak ještě budou kupovat modul za 900 Kč, pokud si koupí satelit se slotem.

Poradil mi to kamarád Shura. Ten říká, že by se mělo platit jen za příjem a nikoliv za možnost příjmu. Paušály nemám rád. Nemám ho ani na mobilu.

hodnocení

2x

Pokud si pořídíš satelit, tak potřebuješ nainstalovat parabolu a držák, protáhnout koaxiální kabel a připojit satelitní přijímač.

Při použití wifi záleží na rychlosti internetu a na spolehlivosti wifi připojení.

Ale zkus trošku lépe popsat tvoje možnosti a podmínky, protože bez znalostí tvých možností se dá těžko radit.

Taky si musíš zjistit jaké jsou poplatky u jednotlivých poskytovatelů. Záleží na tom, jestli si budeš připlácet další programy nebo budeš využívat pouze základní nabídku. Když si u Skylinku plattíš vyšší balíčky programů, tak je v ceně už i servisní poplatek. Když si necháš pouze základní balíček, tak si musíš platit i sevisní poplatek.

nerozhodny
hodnocení

Doplňuji: parabolu i s rozvodem mám z dřívějška. Přešel jsem k T-mobile, že prý lepší.Přívod po bývalé telefonní lince.Konec kabelu je jinde než telka,takže signál vzduchem (není možno stavební řešení). Již dvakrát vyměněn set-top box, ale stále se program seká,stále načítá. Několikrát za film.Nedá se na to dívat. Děkuji

111®
hodnocení

0x

co je podle tebe spolehlivější? A co je za kolik kč?

hodnocení

0x
My máme satelit od Skylinku. Obraz je super. Pak ještě používáme ve Smart TV aplikaci Skylink live tv, jsou tam archivy pořadů asi do týdne zpětně ke shlédnutí, to je super. Pořady se totiž dají stopovat, pouštět znovu, přetáčet reklamy atd.

hodnocení

0x

Budoucnost je TV přes internet.Satelitní příjem bude postupně vytlačovám z trhu.Nebude to "zítra" ale ta převaha a výhody budou čím dál znatelnější.

Pokud žádný příjem a rozvod dosud nemáte běžte do internetové TV. Tady není co řešit.Odpadne Vám parabola její montáž,technik,náročnější kabeláž atd.

Sám mám roky a používám sat.příjem ale boducnost je opravdu v internetové TV. IPTV.

111®
hodnocení

0x

no jestli myslí příjem netu přes WiFi a po tom provozovat IPTV tak z toho bych měl obavu...aby to bylo rychlý bude to stát mailant, jo po kabelu to by byla jiná...

111®
hodnocení

0x

provrtat stěny a natáhnout kabel až k telce...to není takový problém...

ivafojtikova
hodnocení

0x
Proč nejdou vypnout nebo zablokovat reklami na satelitu když někde to jde ... a zatím tolik peněz měsíčně
Kde jdou vypnout, případně zablokovat reklamy?

jabraka*
hodnocení

0x

Preferuji příjem televize i wifi internetu od O-2 Relativní dobrá kvalita ,možnost příjmu ze záznamu a tím likvidace reklamy.výběr programů nad možnosti DVBT-2

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]