Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký laptop?

Od: jaj* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den jaký laptop do 15 000 Kč je nejlepší? . Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Fujitsu Siemens A357

vyjmutelná baterie uživatelem, deklíky na dně pro vyjmutí ram a hdd.

plnohodnotná DVD-RW vypalovačka mechanika, matný displej čitelný na slunci.

i3 a i5. Windows 10. HDMI i VGA plnohodnotný RJ45 LAN.

...

Jinak bych šel do něčeho od Dellu.

doplněno 10.01.21 20:26:

Loni byl ještě v pekro.cz

Dotaz zněl trošku jinak.;)

Ten FS už ale asi tazatel nesežene, když je to starý model, ne? Nebo už se vyrábí nový? Také pokukuji po notebooku, už přes tři měsíce a nikde jsem ještě nic podřadného nenašla...A už to celkem hoří *bzum* Takže tady hltám každý doporučený typ.
Spíš bych sledoval notebooky v obchodě co mě zajímaj, sledoval diskuze k notasu, našel si jejich recenze na inetu či YouTube.
@gumidek - Ano,dotaz zněl, který je nejlepší. Omlouvám se. Nemyslela jsem to zle.

Denny, já to beru ze srandy :-D, ani netuším, že už není v nabídce.

Právě před rokem ještě byl, tak jsem koupil druhý. Právě do 15 000 se to fujitsu vymyká konstrukcí.

Jinak jak Píše krtek. Do 15 000 je to stejné...

Děkuji @gumidek ;) já cenu neřeším, ale zas za něj nechci dát šedesát. Počítám tak s dvaceti,pětadvaceti.. Měla jsem jeden na doporučení vyhlídnutý,ale také už není k sehnání. Mý nervy :)

denny276: HP ProBook 455 G7 1Q3J5ES#BCM cca 23tis Kč.

Pochybuji že najdete za ty peníze něco lepšího..

hodnocení

0x
Nejlepší těžko říct, ale do 15k se mi líbí viz, odkaz dole. Výhoda displej, full HD SVA, bez DVD (dnes snad už k ničemu), Cpu 4 jádro. Nevyhoda: jen 256GB disk Ssd.
czc.cz/...

hodnocení

0x

V jaké oblasti nejlepší? Hry? Kancelář? Stavební projektování? Nejlepší HW (kdo posoudí)? Nejlepší SW? Nejlepší mechanická konstrukce? ATD atp.

Bez upřesnění není možné poradit.

krtek6
hodnocení

0x

v hranici do 15tis je to jedno...nedávno to vybíral kolega pro dceru do školy...a ve výsledku došel k závěru, který jsem mu říkal už na začátku...je to jedno a to samý s minimem rozdílů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]