Ten FS už ale asi tazatel nesežene, když je to starý model, ne? Nebo už se vyrábí nový? Také pokukuji po notebooku, už přes tři měsíce a nikde jsem ještě nic podřadného nenašla...A už to celkem hoří Takže tady hltám každý doporučený typ.
Děkuji @gumidek já cenu neřeším, ale zas za něj nechci dát šedesát. Počítám tak s dvaceti,pětadvaceti.. Měla jsem jeden na doporučení vyhlídnutý,ale také už není k sehnání. Mý nervy
Nejlepší těžko říct, ale do 15k se mi líbí viz, odkaz dole. Výhoda displej, full HD SVA, bez DVD (dnes snad už k ničemu), Cpu 4 jádro. Nevyhoda: jen 256GB disk Ssd. czc.cz/...
v hranici do 15tis je to jedno...nedávno to vybíral kolega pro dceru do školy...a ve výsledku došel k závěru, který jsem mu říkal už na začátku...je to jedno a to samý s minimem rozdílů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.