Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám meteostanici auriol z Lidlu, bohužel už po záruce. A dnes odešlo venkovní čidlo ráno místo mínusové teploty čidlo poslalo údaj +30C. Vyndal jsem baterie a dal nové čidlo naběhlo a teď koukám čidlo už nejde.
Jediné co sem vyčetl tak čidlo vysílá na frekvenci 433Mhz jde teda koupit nové od jiného výrobce a budfe fungovat?
Zdravím,meteostanice aji teplotní čidlo,musí vysílat frekvenci 433Mhz a nělo by to fungovat.Já mám na 1 teplotní čidlo,celkem 3 meteostanice a funguje to na 100%,aji teploty jsou na všech meteostanich stejné.
@mara21 To co píšete,není tak docela pravda.Nebude každé čidlo fungovat na kterékoli meteostanici,i když bude vysílat na frekvenci 433 Mhz.To by potom stačilo jedno "univerzální" čidlo .Každý výrobce používá jiné čidlo.Já osobně mám 4 meteostanice od 4 různých výrobců,mimo jiné i auriol a je pravda,že některá čidla s auriolem spolupracují a některá ne.Jen tak mimochodem,k čemu vám jsou 3 meteostanice ,ale jenom jedno čidlo.To se vám ta 2 čidla pokazila?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.