Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá šmouha uprostřed obrazovky-proč?

Od: cvrcek* odpovědí: 7 změna:

Poraďte prosím,

vlastním televizor sony kdl bravia 40 V 3000 a k tomu sat,přijímač Mc 2100 HDCI-usb.

Obraz je krásný,ale uprostřed obrazovky se objevuje svislá asi tak 1.5 cm černá šmouha

a to přes celý obraz.Mé oči se stále zaměřují na tu šmouhu a je to fakt nepříjemné.

Televizi končí záruka teď v březnu a tak nevím,reklamovat,nebo je to zbytečné

a reklamaci stejně neuznají. Jestli někdo znáte odpověď na můj dotaz,byla bych

moc vděčná za odpověď. P.S. Je to LCD televize. Díky Helča.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

3x

Šmouha je tam i při použití jiného signálu - např. DVD přehrávač, "běžná" anténa na pozemní vysílání, videorekordér , ...?

cvrcek*
hodnocení

šmouha tam je i při sledování DVD a možná ještě výraznější. Díky za zájem,Helča.

hodnocení

3x

Jestli je ta šmouha na obrazovce při jakémkoliv signálu,tak to vypadá na vadný LCD panel.Takže reklamace.

cvrcek*
hodnocení

Díky za odpověď,budu to tedy zřejmě reklamovat. Helča.

mkat*
hodnocení

2x

Ked je ten pas stale na obrazovke(ozaj aj bez anteny a v režime menu?),tak netreba ani chvilu vahat.Ešte k tomu ked za chvilu vyprši zaruka. Telku treba odniest do servisu.*frajer*

cvrcek*
hodnocení

Díky za odpověď,budu televizi reklamovat! Cvrcek.

jabraka*
hodnocení

0x

Než začneš reklamovat,zkus obejít televizor,zda poblíž není položen permanentní magnet,třeba reproduktor.Já jsem minulý týden uložil do skříňky pod televizor dva reproduktory(asi 80 cm pod)Na obrazovce televizoru se v pruhu převrátily barvy takovým způsobem,že jsem uvažoval,že odešla obrazovka.Stačilo jen obrátit reproduktory proti sobě a bylo po chybě.Pokud je tedy blízko postavena reprosoustava, stačí ji posunout o 50 cm stranou,co to udělá.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]