Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím,
vlastním televizor sony kdl bravia 40 V 3000 a k tomu sat,přijímač Mc 2100 HDCI-usb.
Obraz je krásný,ale uprostřed obrazovky se objevuje svislá asi tak 1.5 cm černá šmouha
a to přes celý obraz.Mé oči se stále zaměřují na tu šmouhu a je to fakt nepříjemné.
Televizi končí záruka teď v březnu a tak nevím,reklamovat,nebo je to zbytečné
a reklamaci stejně neuznají. Jestli někdo znáte odpověď na můj dotaz,byla bych
moc vděčná za odpověď. P.S. Je to LCD televize. Díky Helča.
Jestli je ta šmouha na obrazovce při jakémkoliv signálu,tak to vypadá na vadný LCD panel.Takže reklamace.
Než začneš reklamovat,zkus obejít televizor,zda poblíž není položen permanentní magnet,třeba reproduktor.Já jsem minulý týden uložil do skříňky pod televizor dva reproduktory(asi 80 cm pod)Na obrazovce televizoru se v pruhu převrátily barvy takovým způsobem,že jsem uvažoval,že odešla obrazovka.Stačilo jen obrátit reproduktory proti sobě a bylo po chybě.Pokud je tedy blízko postavena reprosoustava, stačí ji posunout o 50 cm stranou,co to udělá.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.