Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zapomela sem PIN k SIM kartě.Dovola se mi aspoň někdo na mě telefonní číslo?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
au1
ja myslim ze jo, ze telefon nabehne, ale nechci kecat. jestli si dobre pamatuju tak telefon jede i bez aktivni sim, a s vlozenou sim bez pinu by se melo jit dovolat na 155,158,a 150. tazatelovi se ale nikdo nedovola, to je pravda.
Nevím jak který telefon, ale můj žádá PIN hned po zapnutí a dokud ho nezadám, dál se semnou prostě nebaví. Volání na "pohotovostní linky" ale funguje i bez SIM karty.
tomas11*
pro Magdon - pokud ti to nevyhovuje tak si nastav ať PIN nevyžaduje , to jde snad u všech ať už blbých nebo chytrých.![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]