Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Playstation 2 mechanika

Od: petr9 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupil jsem playstation 2 s mood chipem. Přepálím hry na Verbation DVD hra se nenačte. To samý udělám na SONY DVD disk a ten se načte. Jak je to možné? SONY diky se právě blbě schánějí. Děkuji za odpovědˇ.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto byl zásadní problém i v období kdy se ve velkém přepalovalo jak DVD tak i CD. Zkus i jiné značky... Mám i Verbatim co někde šli a někde ne...Jiné zase bez problémů.. Taky jsem koupil balík Verbatim zmetků...:( Dříve to byl takový sport,, Ale spíš to byla výjimka, ale relativně častá...

U CD se rozlišovalo dokonce zda to jsou +, či - ...

morfi

je to už spousta let , ale myslím že se to vypalovalo v clone cd nebo alcohol 120% či jak se to jmenovalo , a byl na to nějaký postup jak to pálit , určitě rychlost jen 4x víc si už nepamatuji , návod bude někde na netu

také na playstationu byl nějaký postup jak ten disk rozjet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]