Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příšerná kvalita hlasových zpráv v Messengeru - to samé u videozáznamu

Od: barry17* odpovědí: 1 změna:

Krásný večer.

Vlastním telefon Motorola Moto G9 plus (2020), ovšem zřejmě jsem si vlastní blbostí něco přenastavil a nyní je zvuk o poznání horší, než předtím. Toto se netýká YouTube a služeb - u těchto aplikací zvuk běží normálně.

Jde o audio při natáčení videí, nahrávání hlasových zpráv a komunikaci přes hovor. Zvuk je plechový a zastaralý, jakoby mu chyběla aktualizace. Hlasové zprávy jsou pak ve strašně špatné kvalitě, jako z nějaké brambory - skoro mi není rozumět, je tam spousta šumu a jakoby "zalehlosti". Netuším, čím by to mohlo být.. Audio efekty jsem vypnul, ale moc to nepomohlo a v nastavení jsem se taky šťoural asi 20 minut zbytečně.

Asi před hodinkou jsem provedl tovární nastavení a chvilku to bylo v pořádku - zvuk zněl v Messengeru krásně čistě . To bylo ovšem jen do doby, než se mi obnovily veškeré další aplikace a data ZE ZÁLOHY (Messenger byl mezi prvními).

Poradí někdo, co s tím? Mockrát děkuji za všechny rady a tipy. Buď to způsobuje nějaká jiná aplikace nebo špatné nastavení, které se mi zřejmě obnovilo rovněž - po 40 minutách zkoušení jsem to vzdal.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]