Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené tlačítko

Od: lidy odpovědí: 5 změna:
Po stisknutí červeného tlačítka na TV ovladači se na obrazovce neobjeví symbol červeného tlačítka. Připojení televize k WiFi je v pořádku. Zatím to fungovalo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se po zapnutí kanálu objeví symbol červeného tlačítka, daný kanál tuto funkci podporuje. Ale všechny kanály ji nepodporují.

hodnocení

0x

Měl jsem ten samý problém u Tv LG. Toto mi poradili v LG servisu

Josef H. Dobrý den, jak Vám mohu pomoci?

Můj dotaz: Přestalo fungovat červené tlačítko.WIFI je připojená na obrazovce se neobjevuje ikona červ. tlačítka.

Josef H. Je aktivní funkce Quick Start+ (Nastavení - Všechna nastavení - Obecné - Quick Start+)? Pokud ano, doporučujeme ji deaktivovat a poté restartovat televizor.

Můj dotaz: Tak tohle nepomohlo.

Josef H. Dále doporučujeme vymazat soubory cookies (Nastavení - Všechna nastavení - Obecné - Reklamní soubory cookie) a vymazat také historii prohlížení webového prohlížeče a aplikace Youtube.

Můj dotaz: Soubory cookies jsem vymazal ale historii web. prohl. ani you tube jsem nenašel. Přesto se po návratu červ. tlačítko objevilo. Děkuji za radu.

Josef H. Historii prohlížení lze vymazat v nastavení dané aplikace.

lidy
hodnocení

Děkuji. Opravdu se jedná o LG, ale měla jsem problém radu uskutečnit. Ještě mně bylo následně řečeno, ať zkusím vypnout TV ze zásuvky a to zafungpvalo.

sirokko
hodnocení

0x

Ano, deaktivovat Quick start. U LG zafungovalo.

hodnocení

0x

Mě se to stává u televize na chalupě, vypnu na chvíli televizi a po 30 vtrřínách je vše OK. Asi se ucpávají drátky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]