Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené tlačítko

Od: lidy odpovědí: 5 změna:
Po stisknutí červeného tlačítka na TV ovladači se na obrazovce neobjeví symbol červeného tlačítka. Připojení televize k WiFi je v pořádku. Zatím to fungovalo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud se po zapnutí kanálu objeví symbol červeného tlačítka, daný kanál tuto funkci podporuje. Ale všechny kanály ji nepodporují.

honzaferda*
hodnocení

0x

Měl jsem ten samý problém u Tv LG. Toto mi poradili v LG servisu

Josef H. Dobrý den, jak Vám mohu pomoci?

Můj dotaz: Přestalo fungovat červené tlačítko.WIFI je připojená na obrazovce se neobjevuje ikona červ. tlačítka.

Josef H. Je aktivní funkce Quick Start+ (Nastavení - Všechna nastavení - Obecné - Quick Start+)? Pokud ano, doporučujeme ji deaktivovat a poté restartovat televizor.

Můj dotaz: Tak tohle nepomohlo.

Josef H. Dále doporučujeme vymazat soubory cookies (Nastavení - Všechna nastavení - Obecné - Reklamní soubory cookie) a vymazat také historii prohlížení webového prohlížeče a aplikace Youtube.

Můj dotaz: Soubory cookies jsem vymazal ale historii web. prohl. ani you tube jsem nenašel. Přesto se po návratu červ. tlačítko objevilo. Děkuji za radu.

Josef H. Historii prohlížení lze vymazat v nastavení dané aplikace.

lidy
hodnocení

Děkuji. Opravdu se jedná o LG, ale měla jsem problém radu uskutečnit. Ještě mně bylo následně řečeno, ať zkusím vypnout TV ze zásuvky a to zafungpvalo.

sirokko
hodnocení

0x

Ano, deaktivovat Quick start. U LG zafungovalo.

hodnocení

0x

Mě se to stává u televize na chalupě, vypnu na chvíli televizi a po 30 vtrřínách je vše OK. Asi se ucpávají drátky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]