Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem s bezdrátovým zvonkem tyto AAA akumulátory : eneloop - PANASONIC 8K-4MCCE, Ni-MH, na kterých je napsáno : " Ready to use Rechongeable battery". Pokud vím, tak "ready" znamená "připraven", takže jsou tyto akumulátory nabíjecí nebo ne? Díky předem za rady.
Děkuji všen za vysvětlení, už vím, co znamená to "ready". Zmátlo mě jak jsou označovány třeba televizory - "Ready Full HD"- to není skutečné Full HD rozlišení !
Akumulátory "Enelop" parří mezi ty lepší. Nabité vydrží i několik měsíců. Mám 6 ks z roku 2011 a nepozoruji výraznější pokles kapacity (ovšem nepoužívám je příliš často).
makk - Já to nikdy tak dlouho nezkoušel. Protože je používám jen občasně, vždycky je před použitím pro jistotu šoupnu na nabíječku, aby mě to někde nezaskočilo. Ty měsíce mám vyzkoušené.
Měsíců? Mám je třeba v tonometru 8 let bez jediného dobití, tonometr se používá průměrně 1x týdně. Naprostá spokojenost.
8 let v tonometru? To máš tonometr bez kompresorku s balonkem, ne? Pak ten LCD displej nežere skoro nic.
gumidek - Jde o samovybíjení (nabité uskladněné nepoužívané akumulátory), nikoliv o vybíjení spotřebičem. Pokud jsou v nepoužívaném tonometru, dají se při dobré vůli za uskladněné považovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.