Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Prosím o radu, jak odstranit staré zrychlené volby a zadat nové na NOKII 230.
Děkuji
V odkazu je psaný návod na úpravu zrychlených voleb, sice na Nokii 2oo, ale postup by měl být stejný. nokia-200.helpdoc.net/... S typem telefonu který máte vy nemám zkušenost, rychlé volby už nepoužívám, protože jsem občas nechtěně zmáčkl jiné číselné tlačítko a odebralo mi to kredit+jsem se nedovolal tam, kam jsem potřeboval, ale mělo by to být asi takto: Dostat se na MENU> KONTAKTY> VÍCE> ZRYCHLENÉ VOLBY poté vybrat číslo(pořadí kontaktu) na kterém chcete provést změnu (samotný výběr provést zmačknutím tlačítka s číslicí např. 2) a mělo by se na displeji dole objevit slovo VOLBY, kdy se po potvrzení tlačítkem objeví další nabídka a to ODSTRANIT nebo ZMĚNA. Potom už stačí stiskem příslušného tlačítka potvrdit odstranění nebo změnu na jiné tel. číslo. Snad jsem to napsal alespoň trochu srozumitelně..
Ještě k výběru: K posouvání mezi řádky (nahoru, dolů, vlevo, vpravo apod.) bude možná potřeba použít joystick u tlačítek. Mě osobně se s tím "džejstykem"hůře pracovalo a byl i poruchový. Tento problém je už vyřešen u chytrých telefonů velkým displejem a "klepnutím"na zobrazené slovo či text (určitě znáte).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.