Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neupozorňování na zmeškané hovory

Od: glomba® odpovědí: 6 změna:

Mám telefon Huawei nova 3i a každou chvíli mi někdo z volajících říká, že mi už volal, ale mi se nikde tyto zmeškané hovory nezobrazují, ani mě žádný signál neupozorňuje, že mi někdo volá, když zrovna hovořím. Nevím, jestli to nemám někde nastavit, ale nevím kde a jak. Prosím o radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Jděte do nastavení→ bezdrátové připojení a sítě→ nastavení hovorů→ další nastavení→ čekající hovor (tam zapnout oznamovat příchozí hovory i při probíhajícím hovoru).

doplněno 05.01.21 11:47:

Nemůže to být pod tím oznámením?

hodnocení

Mám v nastavení úplně jiné kolonky - zvuky, oznámení, aplikace, baterie, úložiště, digitální zůstatek, zabezpečení a soukromí, chytrá asistence, uživatelé a účty, google, systém.

hodnocení

0x
Nastavení - Mobilní síť - Nastavení hovorů - Další - Čekající hovor - Zapnout
.
To je postup v případě, že telefonujete a mezitím Vám někdo volá.

hodnocení

0x

Taky mám takový problém, Telefon je Redmi 7A, MIUI Global, ale v nastavení mám jiné kolonky a tento postup tam nenajdu. Že mi šikulové poradíte?

čekající hovor jsem našel, když telefonuji, tak mi to oznámí. Ale když jsem mimo signál, volá někdo, to mi pak dodatečně neřekne telefon, že volala třeba manželka.

Milane, vámi popisovaný případ není záležitostí telefonu, ale operátora. Telefon nemůže vědět, že vám někdo volal, když nemá signál. To ví operátor a když jste opět na signálu, měl by poslat SMS s informací o zmeškaném hovoru. Buď by to mělo jít zapnout přímo v nějaké jejich "samoobsluze" (pokud tam uvidíte, že je to zapnuté, doporučuji to vypnout a opět zapnout, taky mi to nefungovalo a tohle u Vodafonu pomohlo), nebo zavolat operátorovi, ať to nastaví.

Moc děkuji za vysvětlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]