Samsung Galaxy A21s vs Iphone 11 Zdravím nemáte nějaké zkušenosti s těmito modely telefonů váhám nad koupí jednoho z nich akorát nevím, který si vybrat.
Dobrý den. To je skoro jako porovnávat fabii se superbem. Jsou to dva naprosto odlišné telefony. Pokud máte možnost, kupte iPhone, neprohloupíte. Sám jsem si ještě před rokem a půl nedokázal představit, že bych si někdy koupil iPhone. Až jsem si nakonec jednou řekl, že to zkusím, ať vím, co na tom všichni mi známí, kteří říkají, že už by zpět na android neměnil, vidí. Mají pravdu. Je to první telefon, který nemám potřebu nejpozději po půl roce měnit za jiný, jako jsem je střídal předtím. Android se mi vždy začal sekat nebo měl čím dál pomalejší odezvu apod. Opravdu mi telefon vydržel půl roku, když hodně, a šel pryč. Teď mám rok a čtvrt 11 Pro a jsem naprosto spokojený. Telefon od začátku doteď funguje stále stejně výborně a rychle a jako bonus jsem nikdy dřív neměl z telefonu tak pěkné fotky a videa.
sirokko
Pokud někdo musí měnit telefon po půl roce, většinou to není vinou toho přístroje.
karell*
Ano, moje vina, že nemám rád sekající se telefony, na kterých píšete zprávu, už máte napsanou celou větu, ale telefon je teprv někde uprostřed. A nebyly to nejlevnější telefony. Poslední android, s kterým jsem byl spokojený byl OnePlus One.
Kupte iPhone 11 bez rozmyšlení. A rovnou k tomu ochranné sklo a ochranný kryt. Na Samsung se vyprdněte. iPhone taky tolik nestrácí na ceně jako telefony s androidem. U iPhone je sice dražší servis, ale mám už pátý druh iPhone a ještě nikdy servis nepotřeboval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.